Misslyckade muffins!

LOV!

Godmorgon världen!
vaknade vid halv 1 idag! helt sjukt tror aldrig jag har sovit så länge. Idag ser iallafall planerna ut såhär. Nu ska jag till stallet och rida och fixa med massa saker i stallet så är väl där i några timmar sen ska jag ta mig hem och städa och fixa mig lite. Tänkte efter de ringa och kolla hur de är med Mikalinn och kolla va hon har för sig. Ikväll kommer nog Lukas hit, myyys! 
Min söta vän Wilma följde med mig till stallet häromdagen och tog bland annat den här bilden :)

bilder från i somras!

herregud va jag längtar och saknar sommaren! helt sjuk! vill bara kunna gå runt i klänning och ha solbrillorna på huvudet och solen som blädar en...
 
 
 

Ja är oslagbar!

Knäck!

 

Farsta centrum

Hej! Kom precis hem. Har varit i fasta med mikalinn och hjälpt henne med lite julklappar, fast de blev bara en Hahah. Vi tog också en fika på något café där, super mysigt! Vi började planera lite inför fjällenresan, troligtvis ska hon följa med oss när vi ska åka till fjällen med hela min släkt. Om hon följer med kommer det bli så sjuk kul! Hoppas allt går igen så att hon kan följa me :) vet inte riktigt exakt vart vi ska men vi ska åka iväg i mars i 5 dagar med typ hela släkten på pappas sida.

Godnatt världen

Mys med familjen

Hej! Vilket jäkla väder det har varit idag! Tog mig till stallet vid 3 idag och då var de riktig snöstorm ute! Såg ingenting när jag skulle ta in hästarna..
Skulle egentligen vara med Vendela nu på kvällen men pga vädret så gick typ inga bussar så valde att stanna hemma. Så sitter i soffan med familjen och kollar på så mycke bättre och äter rökta räkor!

Pepparkakor

Hej!
Nu sitter jag, mikalinn och Louis i köket och bakar pepparkakor! Tror jag har ätit upp halva degen redan, det är så jäääääkla gott! Tycker verkligen man känner av att det är jul nu. Huset är julpyntat, snön faller utanför huset och brasan är tänd i vardagsrummet och julkalendern är på tv:n. Älskar julen!

Charlie

Jag äger världens finaste katt!

MATHAFAKKIN WINTER

Sitter och kollar på Heart i Dixie, har pluggat flera timma idag, skrivit en hel engelska-uppsats till en redovisning imorgon och pluggat lite kemi och mellan nio och tio ska jag plugga till teoriprovet i idrott. Så sjukt med plugg nu sista veckan innan betygen sätts. Men snart är allt över och så är det jul och nyår och sen är det bara ett halvår kvar i den där skolan.

Imorgon ska jag plugga lite efter skolan och sen ska jag träffa Alice. Ska få henne att kolla på "Crazy Stupid Love", yttligare en film hon inte har sett. Ibland känner jag att jag måste utbilda henne i film för det är inte många hon har sett alltså hahah. Nej men nu måste jag koncentrera mig lite på tvn. Puss!

Bilder från igår ;)

The last song

Ligger i Alice säng, kom hit för nästan en timme sen och då kollade vi på adventskalendern. Jag bara älskar "Mysteriet på Greveholm", en av det bästa adventskalendrarna tycker jag. Har inte kollat på någon kalender på flera år men i år ska jag fanimej kolla varje dag. Passade på att blogga lite när Alice duschar för när hon kommer tillbaka ska vi kolla på "The last song" för Alice har aldrig sett det, helt sjukt... Sover nog här ikväll, det är sällan man åker hit helt spontant för Alice har ju alltid fullt upp så när det väl händer är det jättemysigt. xx

Dec. 01, 2012

Vet att jag inte har bloggat på en vecka men det har varit så jävla mycket i skolan och hemma och allt så blogga har inte varit prio ett om man säger så.

Under veckan har det inte hänt så mycket, var på julmarknad med mamma förra helgen, haft några prov, träffat Alice, pluggat med pappa, shoppat lite och det är väl typ det som har hänt. Igår hade jag en otroligt rolig dag i skolan, alla var liksom på riktigt bra humör. Efter skolan städade jag och bytte om och sen åkte jag till Alice där vi fixade oss lite innan vi åkte hem till Lukas och träffade lite folk. Hade en riktigt trevlig kväll och åkte hem runt ett och somnade så fort jag la huvudet på kudden.
Idag har jag inga planer annat än att kanske skriva en bokrecention men vi får se om jag orkar göra det. Pusss.

RSS 2.0