va hände i helgen?

hej! Gud va hände i helgen? jag slutade helt att blogga :O Jag har haft fullt upp så har inte hunnit och så har jag velat lägga tiden på personer jag älskar. Men tänkte iallafall berätta nu vad jag har haft för mig hela helgen.
I fredags så var det ju skola, sen efter de åkte jag till wilda snabbt och fixade lite där sen skyndade jag mig hem och fixade iordning mig för att sen dra in till stan med ett härligt tjejgäng. Det roliga var att jag inte kände så många i de "gänget" så fick träffa lite nytt folk. Super härliga tjejer! Vi skulle äta på jensens men det var fullt överallt så de blev taco bar istället för där satt också mange makers. HAHA så töntiga vi är! Nej men vi hade jättemysigt, det blev mycket skratt den kvällen. Underbara tjejer! Sen vid 9 tiden kom jag hem och då kom även filip över till mig och sov hos mig. På lördagen drog jag upp honom vid 7 tiden och åkte och släppte ut hästarna, haha tyckte lite synd om honom men vafan vill han vara med mig kommer han att få räkna med att vara i stallet. Vi blev blev klara i stallet vid 9 och då gick vi hem och åt frukost och fixade oss sen kom hans föräldrar och hämtade oss för att filip skulle spela match. Så vid lunch tid så satt jag i en innebandyhall och kollade på 4 matcher -.- Men mickis kom och kollade med mig också så det blev ganska mysigt! Men vi va väl i hallen typ ända till 5 på eftermiddagen och då åkte jag och filip hem till honom och chillade lite. Filips brosa fyllde 18 så vid 7 tiden så ramlade hela tjocka släkten in i huset och shit va jag var närvös.. Men hans släkt va jättesnäll så det gick bra. Jag tror jag inte skämde ut mig iallafall. Idag har jag inte gjort så jätte mycket. Jag och filip sov till 12 och efter de åkte jag ganska snabbt hem och träffade cassandra. Vi chillade och fixade lite i mitt rum. Shit va helgerna går fort! Hinner knappt blunda så är den över. Aja helgen har varit super härlig. Imorgon är de ny vecka med nya möjligheter. Den här veckan kommer bli grym!  

God natt nuttisar

lololol

Sitter i soffan framför en film och har precis ätit en suuupergod middag jag lagade till mig själv. Idag var jag lite duktig och gick på en låång pw och direkt efter det skjutsade min brorsa mig till tungelsta för att kolla på Filips matcher med Alice. Efter det åkte jag hem och lagade mat och kvällens planer är att bara sitta i soffan och kolla på film. Myyys. x

Filmmys!

Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket men det är massor i skolan och så just nu. Hade orienteringsdag i onsdags, NO-prov igår, har en hkk-utvärdering som ska lämnas in på tisdag, engelskaläxa till onsdag och en novell som ska in på fredag. Veckan efter har jag ett stort so-prov och sen ett engelska-prov, så det är rätt mycket just nu.. Ska iallafall försöka uppdatera er så mycket som möjligt.
La mig precis i sängen och ska sätta på en film och mysa lite, har inte bestämt mig för vilken ännu men jag tror att det blir 'Remember me'. Helt klart en favoritfilm. Eller kanske 'Titanic' eller 'Music & Lyrics'... Hmm, nu blev det svårt. Skitsamma, någon av dom blir det. God natt på er. x
 
yo

Bland den bästa dagen i mitt liv <3

hej! Vill ni veta en sak? Idag den 26-9-12 blev jag och filip tillsammans. Kan inte riktigt förstå de. Jag har liksom en pojkvän. När jag och daniel gjorde slut trodde jag aldrig att jag skulle bli kär igen. Men de stämde ju inte. Han gör mig så lycklig

Forever alone

Träning!

Nu drar jag och louis ut och joggar. Louis har blivit så himla tränad så att han han kan hänga med mig i mitt tempo. Han är liksom 5 år yngre, riktigt duktig! Springer fram och tillbaka till stallet så det blir några km. Ha de bra, puss!
Visst ser vi hurtiga ut?! ;) hahaha

Kladdkaka!

heej! 
Jag och lillebrorsan håller på att baka kladdkaka nu. Shit skulle verkligen behöva plugga men jag fattar ingenting så jag väntar tills mamma kommer hem och kan hjälpa mig. vi hörs senare puss

..

Asså jag har ett jättekonstigt "problem". Jag hatar att starta konversationer, på till exempel sms. Jag känner mig alltid i vägen eller besvärlig när jag smsar någon först och får nästan ångest om personen inte svarar snabbt. Det låter säkert jättefånigt och jag vet att det är det men jag kan inte sluta tänka på det. När jag smsar någon som jag inte känner jättebra och personen inte svarar rätt snabbt får jag som en klump av obehag i magen. Känner mig oerhört löjlig som känner såhär och jag vet verkligen inte varför det är så. De flesta kommer säkert tycka att det är jätteskumt och jag förstår er, det är sjukt. 

Stressad tjej!

 heej!
Gud vet ni vad jag gjorde när jag kom hem från skolan? Jag somnade! :O Har aldrig hänt förut. Jag var så himla trött och sliten så jag bara somna och vaknade upp 2 timmar senare.. och då kom jag på att jag skulle vara i alvik! Fyfan vilken panik jag fick! Men jag åkte aldrig dit gick till stallet istället. Wilda hade tappat en sko så kunde inte rida -.- Vilken bra dag...NOT! Men morgondagen ska bli bättre! Det har jag bestämt. Min första lektion imorgon är inställd så får sovmorgon imorgon igen! underbart ju! Sen efter skolan så ska jag till stallet sen ska jag plugga och om jag  hinner ska jag ut och springa. Hörs imorgon sötnosar! puss
Måste verkligen sluta göra sådär med läpparna! säg till mig

Godmorgon!

godmorgon alla fina!
Nu har jag fixat klart mig för skolan. Börjar 9.10 så fick lite sovmorgon idag! Alltid skönt. Idag ska jag hem direkt efter skolan och städa mitt rum och plugga. Sen efter middagen så drar jag till min prinsessa. Ha en toppen dag alla! puss!
jag just nu :)

Mina älskade vänner!

Jag tror ingen har så fina vänner som jag har. Jag har haft sån tur att jag har fått så underbara vänner som jag har. Jag har många vänner men bara en liten del av dom är mina närmsta och dom ligger verkligen nära mitt hjärta och min relation med dom är väldigt väldigt djup. Vi kan prata om allt och vi finns alltid där för varandra. Att ha så fina vänner som jag har är helt sjuk. Mina vänner ställer upp för mig vad det än är och det skulle jag göra för dom också och de vet dom om. Jag är så extremt tacksam för jag har fått såna vänner som inte vill mig illa eller utnyttja mig på något sätt. Mina vänner är med mig för att jag är den jag är och dom accepterar mig för att jag kanske är lite osmart och galen och väldigt känslig men de är jag. Jag är ingenting utan mina vänner! 

Min dator är tillbaka!!

heej!
Min lillebror har bott hos min mormor hela helgen eftersom våra päron har varit borta över helgen. När han åkte tog han med sig min favo data till mormor så har haft lite svårt att blogga men nu är den hemma! Nu blir det
lättare allt blogga. Mikalinn och jag var och kollade på filips innebandy match idag på förmiddagen. Det va skit kul, älskar ju att kolla på sport. Filip gjorde två mål faktiskt. Vilken duktig kille jag har ;) Efter de åkte jag och mikalinn hem och åt lunch och kollade på film sen efter någon timme kom filip och jakob och va med oss. Mikalinn åkte hem efter ett tag så jag har varit själv med killarna hela kvällen. Men dom åkte precis hem så ska mya med min mamma nu. puss!
Jag och mitt hjärta <3 

Mami

Nu är min mamma äntligen hemma från Chicago, hon har varit borta sen förra fredagen. Men jag och mina bröder har klarat oss rätt bra själva ändå. Fick en del fina saker som jag lägger upp bilder på någon dag i veckan.

Igår var jag som sagt på middag med tjejerna och det var jättekul och efter det åkte jag ju hem till Alice. Hade supertrevligt hemma hos Alice, brorsan hämtade mig någon gång efter ett, somnade inte förrän runt tre och gick upp tjugo i sju. Ingen skönhetssömn här inte... Idag har jag iallafall inte gjort ett dugg förutom att hämta mamma på arlanda. Imorgon ska jag upp i hyfsad tid för att sen äta lunch med Alice och sen gå på Filips match som Alice skrev i inlägget innan. Sen på kvällen ska jag nog plugga lite till NO-provet på torsdag. Jippie.. Är sjukt trött så jag lär somna tidigt idag, god natt på er. x

Kvällens och morgondagens planer

ikväll kommer kally hit och vi ska ha myskväll. Ska åka och möta upp henne nu vid coop nu och köpa massa gott. Sen sover hon här med mig. Imorgon ska jag upp tidigt och rida och sen äta lunch med mikalinn för att sen drar vi till trovalla och kollar på filips match. Efter hans match ska jag och filip åka hem till mig. Det blir ju aldrig som man har planert men jag hoppas att de blir såhär :)

Gud vill mig illa idag!

heej! Vill ni veta vad jag har letat efter HELA dagen, min plånbok!! Den är helt jävla borta! Börjar få lite smått panik nu. Om jag inte hittar den måste jag ringa och säga de till mamma.. hon kommer döda mig. Jag hade ju inte lite pengar där i heller.. KUK! usäkta mitt ordval.

Seriekväll

Myser lite i Alice säng medan hon vågar och flätar mitt hår. Väntar på att New Girl ska börja, rutin varje vecka att kolla på New Girl och Två panka tjejer varje torsdag. Imorgon ska jag som sagt till stan med cheerbrudarna och jenny och vladana och äta middag och sen typ träffa Alice, Kally och Hedda. Haft en superdupermysig dag tillsammans idag. Vi träffades i centrum efter skolan och tog en fika och satt och pratade om allt möjligt, sen åkte vi hem till Alice och pratade ännu mer, lyssnade på musik och bara myste. Nu ska vi titta på serierna och sen kommer min bror och hämtar mig och så åker jag hem till mig och hoppar i säng. 
 

Livet leker igen!

Hej sötisar!
Förlåt för att jag har varit riktigt dålig på att blogga dom senaste dagarna men jag har verkligen inte hunnit.. Hoppas allt är bra med er! Med mig är det toppen. Har haft väldigt mycket att göra dom senaste dagarna annars flyter livet på som vanligt. Va med filip i tisdags och igår pluggade jag och red. Så tiden har lisom inte räckt till att blogga.
I helgen åker mina päron bort så mina bästa kompisar och jag kommer ha huset för oss själva! så himla underbart!! Shit en dröm helg ;) Nu ska jag fortsätta umgås med mikalinn så hörs vi senare! puss!

Sons of Midnight - It was worth it

Det här är en av mina absoluta favoritlåtar. Är helt kär i bandet och låten. 
 

Veckans planer

Veckans Planer
Torsdag: Stan med Alice. Myskväll med Alice
Fredag: Middag i stan med cheerbrudarna och tjejerna i klassen.
Lördag: Hämta mamma på Arlanda och umgås med henne hela dagen
Söndag: Inga planer än                                     

YO

Kollar på ett uppföljarinslag om killen som rånade mannen som ramlade ner på spåret, blir äcklad av tanken på att det finns den typen av människor... Riktigt glad att han åkte fast. Tycker så otroligt synd om honom och hans familj.

Nu till något annat, haft en halvbra dag i skolan. Efter skolan gick jag och Moa till Sabis och köpte nutella och american pancakes-mix och gick sen hem till mig och åt. Vid sex kom min pappa hit och åt middag med mig och mina bröder. Lagade mat och hade det riktigt trevligt. Imorgon ska jag till stan med Alice och några fler efter skolan och efter det drar jag hem till Alice och myser.


Trött

Jag är bara så trött på precis allt, trött på skolan speciellt. Kan inte vänta tills jag får byta skola och börja gymnasiet, träffa nya människor, hålla på med något jag tycker är kul och bara komma bort från Haninge. Det ska bli så skönt att slippa allt här och bara börja om på nytt, att få visa folk vem jag verkligen är. Jag är ingen besservisser som tror att jag är bäst på allt men alla som har känt mig sedan två-tre år tillbaka tror att jag är samma person som jag var då. Människor kan förändras och jag är inte alls som jag var för tre år sedan, mitt liv är inte ett dugg likt det det var för tre år sedan. Jag är trött på att folk tror att jag är någon jag inte är och det ska bli hur skönt som helst att få slippa allt som får mig att må dåligt, skönt att ingen kan utgå ifrån mitt förflutna istället för att lära känna den jag är idag, skönt att få en chans att visa att jag är en bra människa. Skolan som den är nu lockar ut det värsta i mig och det gör mig illamående för allt jag vill ha är en möjlighet att bevisa hur mycket jag har förändrats, men det är svårt att bevissa något när man bara glider tillbaka i samma hjulspår hela tiden.
 

Kan inte hålla mig

hej! Haha kan inte hålla mig från att blogga! ;) Tänkte inte jag skulle göra de mer idag med tanke på vilket piss humör jag har varit på idag. Men nu gör jag ett inlägg iallafall. Åkte till stallet vid 6 och red mitt hjärta. Gick faktiskt jättebra! Jobbade med konditionen. Efter stallet åkte jag till mikalinn och hämtade lite saker jag hade glömt hos henne. Men nu är jag hemma och håller på att färga håret. Det blir lite mörkade än jag hade bara. Färgen hade börjat gå bort. Hörs mer imorgon! puss!

Inte en bra dag!

Idag var inte en bra dag kan jag säga! Orkar inte blogga idag hörs imorgon. puss

Sep. 16, 2012

Kom nyss hem från middag hos mormor och sitter i soffan och kollar på tv. Väntar på att Alice ska komma hit, hon ska sova här inatt. Pratade med henne för nån halvtimme sen och då var hon i stallet så hon bör väl vara här om en timme eller något. Hade supermysigt igår kväll, underbara brudar hela gänget! Jag, Hedda ch Kally sov kvar där, Kally åkte hem rätt tidigt imorse och sen satte jag, Alice och Hedda oss och kollade på footloose och efter det åkte Hedda hem. Resten av dagen låg vi bara i Alice säng och kollade på tv och satt vid datorn, vi gick i pyjamas hela dagen fram till att jag skulle åka. Åkte direkt till mormor. Måndag imorgon, tur att man har sovmorgon på måndagar, riktigt skönt direkt efter helgen. Bloggar nog senare ikväll, puss!

lol

Bilder från igår

vi låter bilderna tala 











 

Tjejkväll!

Hej!
Nu är jag och kally hemma från handen. Vi håller på att fixa de sista innan tjejerna kommer. Det blir nog en toppen kväll! Ni får bilder från kvällen imorgon. puss!
Vi just nu ;)

Haninge centrum

Heej!
Sov ju hos filip inatt. Så mysigt! Möte upp honom på tåget till västerhaninge igår och där satt även hela hans fotbollslag, haha! Jag går på tåget och så hör jag massa skrika mitt namn och tänker wtf? Va händer? Sen va de alla dom :) Aja åkte från filip ganska tidigt för jag skulle rida min prinsessa innan 3. Nu ska jag till handen och kolla på lite saker med kally sen äter vi nog middag där. Ikväll kommer massa tjejkompisar hit och vi ska ha tjejkväll! :D 
SHIT VA COOL JAG ÄR!

Skyyype

Jag och moa sitter och kollar på disney channel och skypar med Henrik och några av hans kompisar. Dom spelar lol så det är inte mycket att kalla konversation. Idag träffade jag min pappa och fikade en liten stund, efter det skulle jag träffa Moa, Alle och Henrik men det blev typ strul så det blev inte av. Vi får träffas någon annan dag. Moa kom iallafall hit och håller mig sällskap. Nej nu ska vi försöka få igång en konversation med de här pojkarna. Puss!
 

Mormors tjej

hej! 
Förlåt för dålig uppdatering från min sida men jag sov hos mormor igår så hade ingen chans att blogga. Jaf har sovmorgon på fredagar så brukar passa på att sova hos mormor då som bor 5 min från min skola. Älskar verkligen att sova där. Det är som att på ett hotell. Mormor tar hand om mig som om jag borde ett barn, så hiimla mysigt!! Älskar min mormor över allt annat! Men hinner inte blogga mer nu för ska åka till filip nu. Vi hörs imorgon sötisar! Puss
jag just nu
 

lol

Kom hem för en liten stund sen efter middag men min familj. Min mamma åker till Chicago imorgon så vi gick ut och åt allihopa. Nu sitter jag i soffan och kollar på tv och skypar med mina bitchar Moa, Henrik och Alle. Ska typ träffa dom imorgon men innan det ska jag träffa min pappa en stund. Är typ fett trött så jag orkar inte skriva värsta inlägget så det här får duga. Adios peasants.
 
Finland -11
 
 

Godmorgon världen!

godmorgon!
Sitter och äter frukost och ska snart börja fixa mig. Jag pluggade i 3 timmar igår! :O helt sjuk. Aja min mormor och jag var och köpten en varm skön kofta till vintern igår också. 
jättedålig bild men aja får bli så nu! :) puss!

plugg!

sitter och pluggar nu! Shit helt sjukt va mycket de är! Imorgon har jag so pro och engelska förhör och på fredag har jag no prov -.- Men vi hörs igen imorgon puss!

Skoljogg

hejsan!
Idag var de skoljoggen.. Jag gillar ju att träna och springa så det va ju inga problem tänkte jag men de visade sig vara en riktig match! Shit jag kaxade upp mig hos mina killkompisar och sa att jag skulle springa med dom. Dom kollade på mig och ba men visst alice.. så vid starten ställde jag mig längst fram med alla hockey och innebandy killar. Jag va typ den ända tjejen där och jag insåg att jag nog inte skulle klara de här. Startskottet gick och jävlar va fort dom sprang iväg! HAHA jag hann bara med den första km och sen va jag tvungen att stanna och vänta in mina tjejkompisar som sprang i lite lugnare tempo. Vid 3 km så kände jag inte mina ben längre. Jag va helt slut och då skulle jag liksom springa 3 km till!! Men vet ni? Jag klarade de och jag fick ganska bra tid faktiskt!  Lite stolt över mig för en gångs skull. Men när jag kom i mål va jag helt slut. Jag bara la mig ner på marken och skaka så en lärare fick komma och hjälpa mig. Jag tror jag blev sådär för att jag egentligen var sjuk. Jag har varit förkyld i nu nästan 2 veckor.. Och haft feber till och från. Men vet ni vem som van? Filip -.- den jävel! Nejdå är super stolt över honom! :D 
 
 

Hemgjort iste

Jag bara älskar iste och istället för att gå till affären och köpa gör jag hellre eget. Det är jättelätt och jättegott.

Det du behöver är: 1l vatten, 4-5 påsar av valfritt te, 1dl socker och en citron eller lime.

Koka upp vattnet. Häll det i en kanna och blanda teet efter smak. Tillsätt socker efter smak. Och pressa så mycket lime eller citron du vill ha. Ställ kannan i kylen och tillsätt några is bitar innan det ska serveras.


Att byta till Tungelsta skola är nog bland de bästa jag har gjort

Bara några veckor innan skolavslutningen så bestämde jag, min familj och även min psykolog att det skulle vara bäst för min egen skull att byta skola till hösen. Självklart var det jag som bestämde men dom hjälpte mig att välja rätt. Jag byte pga av väldigt personliga skäl. Älskar att vissa tror att jag byte pga att jag bråkade med några i klassen. Det var VERKLIGEN inte drf. Jag behövde inte ens fundera vart jag ville gå, jag visste sen länge tillbaka vart jag alltid hade velat gå. I min bästaväns klass. Jag och kally har sagt ända sen vi var små att vi skulle vilja gå i samma klass men de har liksom aldrig blivit så. Kally gick i tungelsta och jag visste inte alls mycket om den skolan då. Dom hade öppethus i slutet av vårterminen och då passade jag och mamma på att åka och kolla. Jag kände redan när jag kom in i skolan att de var här jag hörde hemma. Alla va super trevliga och jag passade på något sätt in. Men när vi var på besök hann jag aldrig träffa folk från klassen så egentligen hade jag ingen aning om hur kallys klass var. Men jag gick på min magkänsla och jag bestämde mig för att byta. Jag kommer ihåg att jag inte ens tvekade. Jag ville bara bort från allt skit. Jag ville bara få börja om på nytt. 
 
Sommaren gick och mycket hann hända och jag tänkte faktiskt inte så mycket på skolan fören två två veckor innan skolstart. Då fick jag lite smått panik. Hur skulle allt bli? Hur var min klass? Hur skulle kallys och min relation bli nu när vi gick i samma klass? Alla tänka på samma gång och ångesten var framme. 
 
När väl första skoldagen var så var jag riktigt nervös. Shit jag kunde knappt gå. Jag vågade inte kolla på någon, jag kollade ner i marken som om jag hade gjort något fel. När jag kom hem från första skoldagen visste jag inte riktigt vad jag skulle känna. Det var lite blandade känslor. Det kändes konstigt utan mikalinn vid min sida i skolan. Nästa dag blev allt så mycket bättre. Jag fick nya vänner och jag började komma in i klassen lite mer. Ju fler dagar som gick ju bättre blev allting. Bara en vecka senare kände jag mig hemma i min nya skola och jag hade redan fått både nya tjej och killkompisar. Alla är så himla härliga! Jag kommer från en tjejgrupp där väldigt mycket handlade om utseende och status. Jag säger inte att jag inte va en sån tjej för jag var en av dom. Alltid var de någon som var deppig och alltid var de ett jävla klagande på andra personer eller på sitt egna utseende. Alla hade sina telefoner uppe och de va väldigt många luncher då ingen sa någonting utan bara satt med sina telefoner.. I klassen jag går i nu umgås nästan alla med alla. Vi alla sitter och äter tillsammans alla pratar med alla. Alla har verkligen hurmor. Shit dör av skratt varje dag! Tjejerna i klassen är helt annorlunda från mina andra vänner. Dom är nästan alltid glada och positiva och typ hälften sminkar inte ens sig. Dom bryr sig mer om hur man beter sig mot sina vänner än hur man ser ut. Killarna i klassen är också helt underbara! 
 
Sen jag byte skola så har jag börjat må så himla mycket bättre! Jag känner att jag har fått en ny start på livet. Jag fick chansen att få börja i en skola där ingen visste något om mig och där jag kunde vara den jag alltid har velat vara. Jag vill tacka mig själv för att jag hjälpte mig själv att faktiskt börja om på nytt.
 

Plugg!

heej!
Kom precis hem från skolan. Och jag insåg att jag har massor med läxor -.- Aja bara ta tag i skiten så de blir gjort någon gång. Sen ska jag åka till stallet och ta hand om wilda. puss! 

Länkar

Här är de som kommenterade och hjälpte mi välja stövlar. Bara tre stycken, fyfy!
 
http://holmjenny.blogg.se
http://feliciaofelicia.blogg.se
http://viktoriabjordins.blogg.se
 

..

fucking hatar min äckeldator. skrev ett inlägg men datorn fucka ur och nu orkar jag inte skriva om det. bye peasants.

Om igår :)

heej!
gårkvällen va riktigt rolig. Först va de ganska segt och inte alls mycke folk men när klockan började närma sig 22 så blev de riktigt skoj. Bra musik och härligt folk! Var kvar hos linus till kanske 2 och sen drog jag, kalle, therese och joel till joel och sov där men problemet var att vi alla fyra skulle sova i en dubbelsäng, skoja inte att de blev trångt! haha sov typ 2 timmar.. På morgonen åkte jag hem vid 10. När jag kom hem tog mig jag en lång skön dusch och fixade mig lite sen kom filip. Vi har typ legat i sängen hela dagen och kollade på sex and the city. Riktigt skön dag efter en vild kväll igår ;) 

Sep. 09, 2012

Sitter och kollar på film hemma hos min mormor och morfar, har precis städat här så det är fint när dom kommer hem från Tyskland ikväll. Igår var jag hos Jenny med Isabell och Vladana och kollade på Mean Girls. Var hemma vid elva och då satte jag mig och kollade på Men in black på tv. Tänkte ladda upp videon Conrad och Matt gjorde till mig någon dag i veckan. Kan fortfarande inte fatta att jag fick en hälsning från ett utav mina favoritband. Helt ofattbart! Men om datorn samarbetar med mig lägger jag upp den i veckan. Puss!

Dåligt med nya bilder just nu..

utgång!

heej!
Nu ska jag iväg till linus. Ska möta upp therese i västerhaninge sen ska vi vidare linus. Där är de nog en hel del människor. Blir nog skit kul! Ska sova hos therese. Shoppde lite med pappa idag, ni får se på de imorgon. Puss!!
HAHA jag och min kusin och lillebrosan precis ;)

Kapten röd!!

heej!
Igår var jag på kapten röd med hedda!  Det va helt sjukt underbart igår! En kväll jag sent kommer att glömma! Det va grymt mycke folk och alla va helt galna och folk stog typ och rökte på framför oss... Kanske inte lika trevligt. Men jag hade iallafall underbart kul! 

Send out an SOS, come save me from this mess.

Okej så dagen började sådär, mådde inte så bra och var inte på så bra humör i morse men den slutade helt fantastiskt. Vår sista lektion var syslöjd och när jag står där och klipper mallar så får jag ett mail. Innan jag fortsätter måste ni veta att det finns ett band som heter 'Sons of Midnight' som jag bara älskar och dom har varit i Sverige hela sommaren. En kille jag känner har lite kontakter. I det här mailet finns det en länk till en video med en personlig hälsning från två killar i bandet till mig. Efter slöjden skyndade jag mig hem för att ladda ner videon och när jag såg det rann riktiga tårar ner för mina kinder. Sen dess har jag varit hög på livet och allt har varit underbart. Jag har kollat på videon minst 20 gånger och jag lär kolla många gånger till. Videon lägger jag kanske upp imorgon men här får ni en stillbild från videon. Puss!


Baaaaak!

Vi låter bilderna tala
 





Orkar inte låtsas längre

hej! Allt bra med er? Med mig är de riktigt bra. Fast ändå inte. Jag älskar mitt liv och alla underbara människor jag får chansen att ha vid min sida varje dag. Min älskade prinsessa wilda är också en väldigt lycklig del i mitt liv och plus att jag är ny kär. Liksom vad kan stoppa mig nu?
Men jag tror inte de handlar om att allt måste vara så himla bra runt om kring en för att man ska vara lycklig. Jag tror allt handlar om vad man har för inställning till saker och ting och hur mycket man kan/hinner njuta av allt de härliga. 
Mitt liv är fullspäckat och jag förstår inte hur jag ska orka, ärligt talet är jag redan helt slut. På sommarlovet va de lugnt för jag hann med allt då. Tiden räkte till. Men den gör tyvärr inte de nu. Skolan tar upp halva dagen sen tar wilda upp 3 timmar på eftermiddagen sen har jag nästan alltid bestämmt med någon vän att vi ska hitta på något. Sen är jag hemma sent på kvällen och då ska jag plugga och äta middag... Jag älskar att mitt liv är så fullspäckat men jag vet inte om jag kommer klara av mitt egna liv i längden. Och frågan är vrf gillar jag att stressa? Är de för att då slipper jag tänka och känna något, jag slipper känna mig ensam och oälskad. Som jag är så rädd för att känna.
Allt jag gör vill jag göra och drf kan jag inte säga nej till något. Jag vill ju hinna umgås med mina vänner och jag vill till stallet (vilket jag måste varje dag) och jag måste ju plugga. Men nu är de ju så att jag också är kär och jag vill ju hinna umgås med honom så ofta jag kan också.. Jag hinner inte njuta.. och jag vet inte hur jag ska prioritera längre. Jag är så rädd att förlora de jag har.
Jag är också ett planeringsfreak och vilket leder till att hela mitt jävla liv är planerat i minsta detaj. Jag hinner inte njuta av någonting för jag planerar allt i förväg. Jag gör nästan ALDRIG någonting spontant.. Jag kan liksom aldrig ta en paus och bara andas för att jag har alltid något planerat. Det är också massa små saker som alltid stressar mig. Antingen är de något med wilda som måste fixas eller så är de något ämne jag ligger efter i eller så ska man ringa runt till alla och bestämma massa skit. Jag är alltid den där lilla glada som gillar att planera så vrf inte lägga all planering hos mig?? Och de roliga är att jag nästan alltid väljer att göra de för att jag är så van. Jag orkar inte ens längre ringa till mina vänner. Jag orkar inte ens prata hemma. Jag älskade att träna förut, nu skulle jag aldrig komma på tanken att träna. Jag skulle aldrig orka de nu. Jag är så trött och ointresserad av allt. Helst av allt vill jag bara vilja sova och vila. 
Problemet är att jag vet inte hur jag ska hjälpa mig själv. Jag har så svårt att hinna hitta egen tid. Jag har så svårt att njuta. Jag har helt slutat njuta. Det är som om jag tycker att allt är en självklarhet. Jag är rädd att förlora allt jag har..

Tiiiips

Här är mina favoriter från badrumsskåpet som jag ÄLSKAR.

1- Dove summer glow. Jättebra bus-bodylotion. Den är lätt att applicera och är toppenbra nu när färgen från sommaren börjar försvinna. Finns att köpa på t ex Kicks.

2- Wackra Facial Cleansing Lotion. Sminkborttagning som rengör porer och återfuktar ansiktet. Kommer tyvärr inte ihåg vart jag har köpt den.

3- Nivea soft. Superbra bodylotion som återfuktar huden så den håller sig fuktig riktigt länge. En burk håller hur länge som helst! Finns att köpa på de flesta större livsmedelsbutikerna och på t ex H&M och Kicks.

4- Lipbalm. Ett helt vanligt läppbalsam från H&M som doftar vanilj. Helt beroende av det. Det är jättebra att använda läppbalsam nu när hösten och vintern är på väg för att hålla läpparna fuktiga så man slipper torra och sprickiga läppar.

5- Snog me sensless Lipbalm. Ett till läppbalsam som jag bara älskar. Det smakar/luktar mint och sticker lite i läpparna. Köptes på Kicks.

Älskar livet

hej! 
Är nu hemma efter en sjukt lång kväll i stallet. Gjorde inte så mycket vettigt. Satt mest och skrattade åt emma i stallet. Underbar människa de där! Det är helt sjukt hur bra jag mår nu om man jämför med för ett halvår sen. Jag har fått så många nya vänner och speciellt massa nya killkompisar. Jag har fått turen att få komma ifrån allt skit. Nu har jag fått chansen att börja om på nytt och jag känner att jag faktiskt har tagit vara på den chansen. Älskar livet!

Hunters

Jag ska troligen köpa ett par Hunterstövlar till hösten men kan inte bestämma mig för vilka jag vill ha. Jag ska antingen ha svarta blanka eller röda (matta/blanka spelar ingen roll). Svarta passar till allt men de röda livar ju upp hösten lite. Tycker även att det är sjukt snyggt med en strumpa i och kan inte heller bestämma mig för vilken jag vill ha. Hjälp mig! (alla som kommenterar får en länkning)


Helt sjukt va skolan tar på en..

hej!
Asså de är helt sjukt va trött man är när man kommer hem från skolan. Jag skulle kunna somna direkt när jag kommer hem. Jag orkar verkligen ingenting.. Någon som känner samma? 
Aja skoldagen idag va upp och ner. Jag vet inte men jag mådde sådär. Kände mig lite deppig. Men som tur har jag så fina killkompisar som kan få mig på topphumör. Killar är verkligen bäst att umgås med när man är deppig. Efter skolan drog jag till handen med therese och följde med henne på en sak sen åt jag lite på donken med henne och efter de tog jag bussen hem. Nu har jag pluggat klart och tänk ta cykeln till stallet. :)
 
Både imorgon och på torsdag är jag stallfri så ska passa på att umgås med folk jag gillar då tänkte jag. Så imorgon är jag nog med filip hela dagen :) 
 
Hörs senare! puss!

I'm back!

Nu är jag tillbaka på bloggen och mår bättre både fysiskt och mentalt. Ska försöka skriva lite roligare inlägg med mer variation nu, det är ju tråkigt att läsa om bara vardag hela tiden. Älska måndagar, idag började jag halv tio och slutade tjugo i tre. Skönaste dagen på veckan. Efter skolan åkte jag hem till Isabell och hjälpte henne med matten och när vi var klara med det åkte jag med min mamma och handlade och nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. Imorgon ska jag träffa min kära pappa och plugga matte, nians matte är betydligt svårare än åttans (eller tycker jag det för att skolan nyss har börjat kanske?). Min pappa är superbra på matte så jag brukar träffa honom och plugga. Eftersom jag inte träffar honom jättemycket annars så gör det matten mycket roligare också för att det är alltid kul att träffa pappa. Nu ska jag gå och hjälpa till lite med maten, puss! ♥
 
Chicago 2011 (i brist på bilder)
RSS 2.0