Nu åker vi!!

Nu sitter jag och väntar på mikalinn. Snart bär det av till öland :D Packningen är klar och jag är klar, bara mikalinn som fattas. Jag har typ halva min garderob med mig, hihihi 
 

Godnatt

Varför jag har varit dålig på att uppdatera idag är för att jag daniel sov hos mig sen åkte jag till jobbet och jobbade 6 timmar och efter det åkte jag direkt till stallet och där red jag 2 ponnysar så det blev några timmar i stallet. Kom typ hem klockan 22.00.  Nu håller jag på att packa inför imorgon. Imorgon blir det ju öland med mikalinn :D 
 

Coolingarna här!

Förlåt för jätte dålig uppdatering idag men har gjort massa annat. Berättar allt sen, bloggar snart igen. (Jag och min lillebror och kusinen på bilden)

28 Juni 2012

Hej på er! Sitter i soffan och tar det allmänt lugnt, har precis varit ner i tvättstugan och tvättat lite. Idag är det min mammas födelsedag så jag var tvungen att gå upp rätt tidigt för att göra i ordning lite grejer innan vi skulle sjunga för henne. Cyklade till Malmens och köpte nybakat bröd och en bakelse till mamma när jag gick upp för att jag är så snäll, hehe. Som Alice skrev igår hade vi jättemysigt i stan igår och jag köpte en bikini från InterSport. Nu tänkte jag gå ut på balkongen och sola lite, gonna get that tan!
 
Min outfit igår (shitty pic)
Klänning med urringning i ryggen • Jeansjacka • Strumpbyxor •
Jeffery Campbell-isch skor • Liten svart axelremsväska

POJDOPHVOEIHO

hejhej!
Jag och mikalinn hade det super mysigt i stan. Kollade runt lite och tog en fika. Det var något fel på tågen eller något så det tog nästan 2 timmar för oss att komma hem... -.-
Nu väntar jag på daniel 
 
puuss
 

dagens :)

 
jätte dåliga bilder men va fan :)

God morgon

Ligger i sängen och har precis vaknat. Inatt har jag sovit otroligt illa, först kunde jag inte somna sen vaknade jag typ halv fyra, fem, halv sju och sen halv tio och då kändes det inte nödvändigt att somna om igen. Nu ska jag gå upp och äta frukost och sen ska jag börja göra mig i ordning. Puss!

stallet nästa!

Hallå!
Hade riktigt svårt att sova igår vilket resulterar till att jag somande jättesent och försov mig, orkar inte! Aja det löser sig. Nu ska jag äta frukost och sen cykla till stallet. Idag ska bli en jättebra dag. Ingenting får förstöra det här dagen, så är det bara!
HAHAHAH

Fisketur

Kom hem för en liten stund sen efter att ha varit och fiskat med mina bröder och Myrna. Fick napp en gång men det var bara en liten skitfisk. Nu sitter jag i min säng och skriver i min dagbok lite, skriver väldigt mycket i perioder och ibland skriver jag ingenting på några veckor men nu känner jag att det är dags igen. Har en del att skriva om, många känslor som måste ut. Sen tänkte jag läsa lite i min nya bok en stund och sen sova för att komma upp i hyfsad tid imorgon. Vid ett imorgon drar jag till stan med Alice och köper en bikini, måste ha ny den här sommaren och vill helst ha entillös vi åker till Öland på fredag. Ska vara på Öland med Alice i nästan en vecka, vi ska bo i min farmors gäststuga. Det ska verkligen bli jättemysigt. Nu måste jag skriva vidare i min bok, pusss! (ingen bild för jag bloggar från safari)
 
Stay strong Alice, I love you. ♥

Nu orkar jag inte le mer

Hejhej.
Kvällen slutade i tårar iallafall.. Fast av andra andledningar typ. Ikväll blev det för mycket. Jag har stått ut med så sjukt mycket skit det senaste halvåret men jag har försökt att bara blicka framåt och försökt planera mitt liv hela tiden så jag ska slippa behöva tänka men någon gång slår känslorna tillbaka och ikväll blev det. Allt på samma gång. Jag känner mig så sviken, utlämnad, korkad, äcklig, ensam. Jag känner mig vilsen i mig själv. Hur jävla många böcker jag än läser, hur många samtal jag än går på tycker jag inte om mig mer för det. Jag är så ledsen och arg på mig själv. Såhär skulle det inte bli. Att en person kan påverka en annan så mycket som det har gjort på mig är sjukt. Livet är orättvist men för vissa mer och för andra mindre. 

Träning med pappi

tja!
Hoppade ju wilda idag. Det gick toppen! Hon hoppade som en gud och lyssnade riktigt bra. Hoppade lite enkla banor. Jag upptäckte att jag älskar att rida i spöregn när det är varm, så härligt haha ;) När jag kom hem drog jag och pappa på en joggingtur. Vi sprang typ 3-4 km. Skoja inte om jag är helt slut nu. Shit känner att jag skulle kunna svimma när som helst.
 
 
 

Alla har vi problem

Nu kom jag precis hem från mötet eller samtalet eller va man nu ska kalla det. Gick helt okej. Nästa gång blir om flera veckor för nu har hon som hjälper mig semester. Idag blir det verkligen en egen dag dag. Jag har ett ganska stort problem med mig själv. Jag planerar upp mitt liv i minsta detalj och vill vara med på allt som händer och helst känna allt och alla. Det slutar med att jag inte får någon tid för mig själv. Får jag ingen tid för mig själv mår jag väldigt dåligt tillslut vilket alla människor gör om dom inte tar sig tid till sig själva. Så nu har jag ett mål för mig själv att en dag varje vecka ska jag ha en egen dag då jag bara gör det jag vill och tar hand om mig själv. Så idag ser min dag ut såhär. Nu på morgonen var jag på möte sen ska jag till stallet och hoppa som jag älskar. Sen ska jag hem och fixa ordning mitt rum och på kvällen ska jag ta ett långt skönt bad och sen smörja in mig i någon dyr body lotion. Tänker även stänga va min mobil och bara slappa framför tv och äta massa godis och lyssna på mina favo låtar. Låter jätteskönt heller hur? men jag får världens ångest när väl den kvällen kommer. Jag får för mig att ingen vill va med mig och att jag kommer att bli helt ensam bara för att jag inte umgås med någon en kväll. Kvällen kan sluta med att jag ligger i sängen och gråter för att jag känner mig så ensam. Men jag behöver dom här dagarna för att jag ska orka med mitt liv jag måste bara inse det. Visst låter det konstigt men det är så jag känner och det är så himla jobbigt.. Men ikväll ska jag försöka. Önska mig lycka till :)
 
puss

Shopping!

Här får ni lite bilder på vad jag köpte igår
 
Topp från Gina Tricot (djup urringning i ryggen) - 49:-
 
Linne från Salt - 149:- 79:-
"Strandklänning" från Gina Tricot - 199:- 99:-
 
Plånbok från Accent - 199:- 99:-
 
Och nu shoppingen från förra veckan
 
Linne från Gina Tricot - 149:-
 
Klänning från Gina Tricot (djup urringning i ryggen) - 199:- 99:-
 
Jag har gjort riktiga fynd de senaste dagarna. Jag behövde verkligen lite nya sommarkläder.
 

så här ser jag ut idag :)

 
 
Nu drar jag på möte, pöööss

Underbar dag

Såhär blev min och kallys tårta. Nu ska det firas! :D

svar

Anonym:
Varför är du och Daniel inte bara tillsammans? :) ni har ju ändå gjort allt som man gör i ett vanligt förhållande :)
 
svar: Jag och daniel har ett förhållande men inte officiellt än :) puss 

-

Hejhej! Kom hem för en liten stund sen, har varit i Farsta och shoppat lite. Jag lägger upp bilder på allt sen. Nu sitter jag och kollar på tv och tar det galet lugnt. Ska möta Hassan i centrum om en kvart för han ska lämna tillbaka mina shorts. Ikväll ska jag nog bara sitta hemma och kolla på film och äta melon. Riktigt mysigt. Nu måste jag byta om och gå till centrum. Pusss!

Kan inte fatta det

Godmorgon alla söta!
Nu åker jag till stallet och rider min älskling sen åker jag till emma och fikar lite med henne sen ikväll kommer kally till mig för då ska vi fira!! Idag var det ett möte om jag skulle börja i tungelsta eller inte och om jag fick plats i klassen. Och vet ni vad? jag börjar där den 20 augusti! I kallys klass. Det känns så jävla bra. Nu kommer allt att bli bra och jag kommer må så mycket bättre i höst. Glad tjej är bara förnamnet!

Hata blogg.se

Hatar att appen inte funkar för att det fuckar bara ur när jag öppnar i safari. Hade skrivit värsta inlägget men det försvann och nu orkar jag inte skriva om det för jag ska sova. Vill bara säga förlåt för att jag inte har uppdaterat ba alls idag men jag har inte varit på humör. Varit irriterad och deppig hela dagen. Och med det sagt säger jag god natt. 

Vi måste ingenting förutom att dö

Hejhej :D
Idag har jag verkligen inte gjort ett piss, inte ofta mina dagar ser ut så. Imorse åt jag och daniel jordgubbar i solen sen åkte vi till stallet och tog in hästarna. Daniel försökte ta in en häst men det slutade med att han släppte hästen för att han blev så rädd, ahhaha. Nu på eftermiddagen har jag varit på middag hos daniel och sen kollade vi på film med hans familj. Nu har jag precis kommit hem och daniel sover nog kvar här. Måste vara lite social nu. puusss

Midsommar -12 i bilder

lycklig

 
Om en halvtimme kommer han och hämtar mig. Myyyyssigt värre!
 
Hjälp va stora mina bröst ser ut :O va hände, måste vara bh:n ;)
 

älskar dig

- Welcome to our society. You will be judged on what you wear, your taste in music, what you look like & how you act. Enjoy your stay.

Saknar dig

Inatt kommer hjärtat hem. Han snackade om att han skulle hämta upp mig påvägen hem men jag vet inte hur det blir. Det kan ju liksom bli vid 2 tiden, hahah?! Saknar han jätte mycket, ska bli så mysigt att få träffa honom inatt eller imorgon. 

Visste ni att...?

Jag är livrädd för småkryp (Då menar jag livrädd)
 
Jag älskar mörker 
 
jag älskar min kropp
 
Jag har har dyslexi
 
Jag dricker Oboy 4 gånger om dagen
 

Min midsommar

Hej nu är jag äntligen hemma från stallet. Jag klev precis ut ur duschen, gud va ren jag känner mig nu, underbart! I går vad det ju midsommar  och jag var ju på mitt landställe med mikalinn. Först på morgonen tog jag en jogging tur längs vattnet och sen körde jag en liten styrketräning. Efter det la jag och mikkis oss i solen och solade i några timmar och gjorde kransar. Sen gick vi alla till fotbolls planen. På mitt landställe är de tre hus på tomten och pappa har två bröder och alla bor i en varsin stuga så på midsommar är alla där och har med sig massa kompisar så vi blir ungefär 30 st varje år. På fotbollsplanen en bit bort va det än hel del människor. Där va det dans och massa olika saker men vi var inte där så länge. Vi var där mest för att få känna lite midsommar känsla. Sen blev det lunch hemma och efter lunchen solade vi vidare och efter det tog jag och mikkis en promenad till vattnet. Det är så himla vackert där, ni kommer få bilder på det sen. När vi kom tillbaka från promenaden så va det middag med alla. Vi har ett stort partytält på tomten där alla äter och så för annars får inte alla plats. Efter middagen blev det massa sång och skratt. Jag tyckte det var en perfekt midsommar, fint väder, bästavän, alla härliga barn och människor, god mat, fina kläder. 
jag precis (inget smink)

I'm back bitches

Kom hem för några timmar sen och det första jag gjorde när jag kom hem var att lägga mig och sova i en och en halv timme. Jag var så sjukt trött. Har haft jättetrevligt på Alice landställe, riktigt mysigt. Hade kameran med mig så det kommer upp lite bilder senare. Jag ska ta och laga lite mat  men  innan det tänkte jag gå ut på en promenad. Det blir nog inte så lång promenad för jag har världens jävla träningsvärk. Vi körde lite styrka igår och herregud vad jag är otränad. Med det ska det bli ändring på nu! Dags för mig att komma igång att träna igen nu känner jag. Jag är alldeles för otränad.
 
Min mamma och jag uppe i Willis Tower, Chicago förra sommaren
 
 

Tillbaka!

tjoo. 
Nu är vi hemma från en toppen helg på landet. Måste till stallet och ta hand om ponnyn. Bloggar mer i kväll!
ha det gött!
puusss

glad midsommar!

hejhej.
Nu drar jag och Mikalinn till mitt landställe och chillar galet! Ha en toppen midsommar.
pussssssss
 
 

Sexig stallbrud här

Igår när jag var med Alice i stallet fick jag också rida lite. Hennes häst var lite dum så direkt när Alice släppte taget började hon trava ut från volten, det var skiiitläskigt. Här får ni iallafall en fin liten bild på mig i stallkläder. Sexigt, visst? Hahah, var tvungen att sudda ut mitt ansikte för jag gjorde någon jättekonstig min.
 

Landet

Har precis packat klart och snart kommer mamma hem och då ska vi åka och handla lite. Efter det skjutsar hon hem mig till Alice och sen bär det av mot hennes landställe. Där finns det tyvärr inget internet, hur ska jag klara mig?? Iallafall, det blir nog ingen uppdatering förrän på lördag igen. Ska bli skönt att komma bort lite, hitta på massor av roligt och dessutom med underbara Alice. Nu måste jag göra iordning det sista.
 
Here we go (förlåt för den dåliga kvalitén)

Den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut.

Godmorgon på er!
Nu har jag preis ätit frukost och ska snart fixa mig lite. Idag ska jag jobba också -.- Aja man får ju cash så de är ju tur! Där kommer jag liksom gå med plånboken full medans alla andras är tomma ;) Funderar på vad jag ska ha på mig idag på jobbet, hmm kanske blir ett par shorts och något enfärgat linne till en tjocktröja. Det blir nog skit bra! 
 

Alice Rutström

Nu känner jag att jag måste skriva av mig lite. Alice, du är den finaste personen som finnns och jag vet verkligen inte vad jag skulle ta mig till utan dig. Skoldagarna i nian kommer inte bli detsamma utan dig vid min sida. jag kommer sakna dig så himla mycket. Förbered dig på att få minst ett samtal från mig varje dag. Du är den personen jag pratar med om ALLT och jag älskar dig så otroligt mycket. Jag vill att alla ska veta vilken underbar person du är, Alice. Jag är stolt över att ha dig som vän och jag släpper dig aldrig, även om du vill det hahah. Du och jag mot världen, eller hur?
 

Aldrig älskade jag dig så djupt som när jag höll på att mista dig.

hejhej!
Gud va jag var duktig som försov mig imorse.. Kom en halvtimme senare till jobbet men jag tog igen det sen så det löste sig. Skit seg dag på jobbet, gjorde inte så mycket roligt, mest bara massa skit jobb. När jag hade slutat kom mormor och hämtade mig och körde hem mig och när jag var hemma frågade mamma mig om jag ville åka och shoppa, och det tackar man ju liksom inte nej till. Det var hur mysigt som helst att shoppa med mammi. Jag och mamma brukar inte göra sånt men idag slog vi till. Vi fick en egen eftermiddag för oss tillsammans liksom. Sen efter shoppingen satte vi oss och åt på ett ställe i handen. Sen kom mikkis och vi drog sen vidare till stallet. Wilda mådde toppen men hon va riktigt jobbig att rida. Vi kom inte hem fören vid halv 11. Tog en skön och efterlängtad dusch efter att mikkis hade åkt hem, ÄLSKAR verkligen att duscha!
puss.

Shopping!

Linne från Gina kanske kosta 150:- 
skor från Bik bok. 500:- men halva priset när jag köpte
höga shorts från Gina. 250:- 
otroligt ful och dålig bild. Klänning från Bik bok, 200:- Tajts från Gina. 
Dom tre första bh från H&M typ sammanlagt 250:- dom andra från Bik bok typ 200:-
typ 200:- från Gina 
Hela underbara shoppingen! :D Älskar att shoppa, mår bäst då!

Jeffery Campbell Lita

Åååh jag bara älskar de här skorna! Synd bara att de kostar en del men om någon kan hosta upp två lax och ge de till mig så är det bara fritt fram, hehe.  
 
 

dagens :)

Dålig uppdatering

Förlåt dör att det har varit jättedålig uppdatering idag men både Alice och jag har haft fullt upp. Nu är jag iallafall hemma hos Alice och ska följa med henne till stallet snart. Både jag och Alice har shoppat lite idag så bilder på allt det kommer senare. Nej nu måste vi byta om och dra, bye! (ingen bild eftersom blogg.se appen inte funkar)

Teenager posts

When words fail, music speaks

The Wanted - Lightning

Wilma

här är wilmas blogg, hon som tog alla fina bilder idag på mig och wilda :D
http://ewilmas.blogg.se/

Underbara ponny

<3
<3
<3
 

allt är möjligt bara du vill

hejhej!
Nu väntar jag på min härliga vän wilma. Hon ska med mig till stallet och fota lite! Så himla roligt! Kommer nog bli jättefina bilder för hon är super duktig på att fota. Usch va jag känner mig ful idag.. :( Känner mig allmänt tjock och ful men va fan man kan väl inte alltid se ut som en modell? orkar inte tänka mer så idag.
 

dagens





Grått långt linne och ett par svarta skinnshorts frpn H&M och hunterstövlar t

Hola

Sitter på bussen på väg hem. Har varit och "jobbat", jag städar hos min mormor två gånger i månaden haha. Uppdateringen har varit jättedålig idag för att jag har inte varit hemma och blogg.se appen funkar ju inte... Har iallafall varit i stan med Cornelia. Hon skulle köpa ett par träningsshorts och jag skulkolla ett par skor men självklart glömde jag mina pengar hemma, smart som jag är. Ikväll vet jag inte vad som händer men det blir nog bra. Ingen bild för jag bloggar från hemsidan på mobilen.

Leggo


Dagens↓


Nu drar jag och tittar på mina flickors träning.

Visste ni att...?

Jag har en hund som heter Ludde
Jag slutade på cheerleading för lite drygt två månader sen
Mina föräldrar är skilda
Jag ska till Frankrike i sommar
Jag är galen i 4 britter och 1 irländare
Jag är väldigt slarvig, mitt rum ser ut som 3:e världskriget

St Gely, Frankrike

nya skor

fick ett par nya skor av mammi för några dagar sen. Kanske inte mina favoriter men dom är riktigt söta.



efter sol kommer regn

tjoo!
Kom preics hem från stallet. Inatt sov jag hos underbara hedda. Vi kollade på film och myste igår kväll. Imorse åkte jag tidigt därifrån till stallet för hovslagaren kom till wilda. Nu ska jag äta och byta kläder för sen dra till stallet igen och rida. Ikväll ska jag till cassandra. Jag har känt henne i ett halv år men jag har fortfarande inte varit hemma hos henne men ikväll ska de bli av! :D 

jag och ponnyn i våras.

-

- Smetimes you just have to accept that certain things will never be like they used to be.

Hemma

Kom hem för sn stund sen. Tog 22.30 bussen hem men stannade i centrum och köpte glass och pratade med några vänner innan jag gick hem. Nu sitter jag och kollar på film men ska nog gå och lägga mig snart, har ändå inget bättre för mig. I morgon ska jag städa mitt rum tänkte jag sen ska jag kolla på mina flickors träning och efter den ska jag vara med Olivia och Isabell. Vet inte riktigt vad vi hittar på men det blir säkert något bra. Nej nu har jag inget mer att säga, bye!

                              Jag, Isabell och Emma på skolavslutningen i fyran

:)

Tjenixen! Jag är hos min fina vän Emma och vi har precis ätit middag och nu ska vi ut på en liten promenad. Har lite damp på blogg.se appen för den funkar inte, lagom irriterande. Idag har jag inte gjort något nödvändigt över huvud taget. Det enda jag har gjort är att ligga på soffan och kolla på film. Nu ska vi ut på promenix, vi hörs babes!

Riktig slapparoutfit idag

härligt väder!

Kally tvinga mig att bada i de här vädret -.- 

God morgon?

God morgon! Om man nu kan kalla de morgon? Gick upp för en stund sen, sov på soffan av någon anledning... Det öser ju ner ute så jag har ingen direkt lust att gå ut idag, samtidigt som jag vill göra någonting. Nu ska jag gå och duscha sen får vi se om jag hittar på något, försöker få tag på Isabell men hon är ju sjukt seg på att svara på sms. Jaja, vi får se hur det blir. Ciao!

Saknar det här

chill

heeej!
Kolla vilken grym frukort jag och kally gjorde iording! och till efterrätt åt vi ben&jerrys. Medans vi satt och smaska på allt gott kollade vi på eclipse. Chillmorgon är bara förnamnet.


Sherlock Holmes

Alice och Kally åkte precis hem så jag satte på Sherlock Holmes - A game of shadows för jag bara älskar robert Downey Jr, han är helt underbar. Och nu kom min hund och la sig över mig och datorn så det är nästan omöjligt för mig att skriva, hahah.  Nu måste jag hänga med i filmen.

Filmmys

Vi sitter och kollar på New Moon och Kally. Har precis kollat på twilight och ska kolla på Eclipse och Breaking Dawn också, ett litet Twilight-maraton. Äter massor av godis så vi mår lite illa nu... Vi sitter också och diskuterar hur snygg Robert Pattinson är, helt sjukt hahah. Nu måste jag fortsätta kolla på filmen och kommentera Roberts utseende, puss!

Isabellas hemligheter

Ni vet blondinbella? Jag älskar verkligen henne! En otrolig kvinna, med sån positiv glädje till livet, sånt gillar vi. Jag läser hennes blogg men jag har också läst hennes böker. Första boken heter egoboost och handlar om hur det är att vara tonåring på 2000-talet. Hennes andra bok är för unga kvinner som behöver hjälp när dom är mellan tonåren och vuxenlivet.

puss från alice

Tjejkväll

heej!
Allt bra med er? Shit va Mikalinn har bloggat, måste nog ta och bli lika bra som henne på de. Inatt sov jag hos min älskade mormor och där sov även min lillebror och min kusin samuel på 13 år. Imorse ringde jag daniel och sa hejdå för idag åker han iväg till spanien en vecka. Känns lite konstigt att inte kunna nå och träffa honom på en vecka, men veckan går nog fort och jag hinner umgås med mina fantastiska vänner. Efter "hejdå" samtalet fixade jag mig och åt frukost och sen körde mormor mig till jobbet som ligger nära där hon bor. Jag jobbar med blommor om någon vill veta ;) Efter jobbet åkte jag hem till mormor och åt och duschade sen körde hon hem mig. När jag kom hem kände jag hur mina ögon inte orkade hålla sig uppe så jag tog en tupplur. Galet skönt! Snart kommer kally och då ska vi åka hem till Mikalinn för att kolla på alla twilight filmer och ha tjejkväll. Underbar avslutning på en jobbig arbetsdag. 

Svaaar

Felicia Om: första inlägget
Hej vilken fin blogg! Vilken skola ska du byta till Alice och vem är den här killen som du träffar rätt så ofta? :) Har du skaffat pojkvän?

Svar: Tack! Jag ska byta till Tungelsta skola. Killen heter Daniel och han är inte min pojkvän men vi är definitivt mer än bara vänner. :)

2012-0-16


I morse fick jag världens godaste mango slushy av min älskade mamma när hon väckte mig. Riktigt bra start på dagen. Fram tills nu har jag bara tagit det lugnt och det hade jag tänkt att göra ett tag till. Just nu sitter jag och skrollar igenom tumblr, om ett par timmar ska jag till Alice och så ska jag, hon och Kally ha ett film maraton. Alice skriver nog senare idag. Pusss!

Jag överlevde

Den där filmen var hemsk. Jag hatar redan att vara ensam hemma och den där filmen gjorde det inte bättre. Men om det är någon som vill se en läskig film så rekomenderar jag den. Nu sitter jag och kollar lite på Top Gear för det var typ bara skräckisar och thrillers på alla andra kanaler. Jag ska nog gå och lägga mig snart så jag inte sover bort hela morgondagen, god natt.

When a stranger calls

Sitter och kollar på tv helt forever alone. Det började precis någon thriller på femman som heter "When a stranger calls". Är typ redan rädd så vi får se om jag vågar kolla på hela, haha. Om jag överlever skriver jag sen.

I WANT

Nina Nesbitt

Älskar Nina Nesbitt, hon är bara för underbar. Det här är mina fyra favoritlåtar av henne ↓. Enjoy!


Noserings & Shoestrings


The Apple Tree


The Funeral



Seesaw

Alice här!

hejsan!
Igår var de ju som sagt skolavslutning. Jag sov hos Mikalinn kvällen till avslutningen. Vi va uppe hur sent som helst och fixade våra hår men fina blev vi. Avslutningen blev jätte jobbig just för att ska byta skola efter sommaren. Jag trodde aldrig jag skulle gråta så mycket som jag gjorde. Jag berättade för hela klassen att jag skulle sluta och de var galet svårt och jobbigt att säga det. Självklart kommer jag sakna dom och alla gamla minnena där men nu ser jag framemot att få börja om på ett nytt kapitel i mitt liv. Lära känna nya vänner, nya lärare, nya lokaler och framförallt en ny alice. Jag ska satsa så sjukt mycket i 9. Jag ska gå in i nya skolan och bara visa hur jävla grym jag är! :D 

Ellen DeGeneres

Hej alla fina! Sitter just nu ovh kolla på tv och äter vattenmelon. Idag har jag ingenting planerat, ska bara sitta hemma och ta det lungt. Kanske hittar på något ikväll. Har iallafall lovat mamma att städa vardagsrummet och köket men mer än så hade jag inte tänkt att anstränga mig idag.
Designen är på G, min fina vän Sara håller på med den as we speek. Tills hon är klar får den här duga. Pusss!

Outfit



Körde på en väldigt söt rosa klänning från nelly.com med fint och enkelt sommarvågigt hår. Till detta hade jag ett par rockiga Jeffery Campbell-inspirade skor för att bryta av lite och ge outfiten lite edge.

14e Juni

Hola! Så idag var det skolavslutning och jag grät floder för att Alice ska sluta. Känns riktigt illa just nu. Hur ska jag klara nian utan min bästa vän? Orkar inte ens tänka på det, jag fokuserar på det positiva nu istället, det är ju sommarlov! Vill känna den där underbara känslan av att inte behöva tänka på något och att kunna göra vad man vill men ska jag vara ärlig känns det inte ens att det är lov. Känns lite sådär faktiskt för jag vill ju kunna njuta av lovet.

Efter avslutningen stannade vi ett tag i skolan och tog bilder med klassen. När vi var klara där gick jag och Alice hem till mig och tog det lungt en stund sen skulle Alice till stallet. Senare skulle jag möta henne i centrum och medans jag satt där och väntade kom det ett fyllo och satte sig brevid mig och spydde på golvet. Vidrigt... Jag gick och satte mig någon annanstans och då kom det två fyllon till som satte sig och började snacka med mig jättelänge, hahah. När Alice kom åkte vi hem till henne och så kom Daniel dit också. Vi lagade mat och sen var det meningen att vi skulle dra ut och träffa lite folk men det blev inte av. Istället försökte Daniel lära Alice och mig att köra moppe. Det gick ju sådär men det var kul iallafall. Sen satt vi bara och pratade tills Alice och Daniel skulle hem till Daniel och då hämtade mamma mig också. Sådär ja, utförligt och detaljerat hahah.
Nu ska jag titta på film och sen krypa till sängs, bye!

första inlägget

hejhej.
jo nu är de så att jag och min älskade vän mikalinn har skapat en grym jäva BLOGG! Som vi tycker att ALLA borde läsa. Här  kommer vi skriva om våra liv som innehåller, Sport, vänner, familj, mode, pojkvänner och en jävla massa annat :D

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0