Trött på skolan!

Åh jag vill bara ha lov nununu! Så trött på allt jävla pluggande och all press över skolan! Jag vill bara ha sommarlov ingen, ingen oro över skolan inga tidiga morgnar ingen stress. Gud ibland kan jag bara sitta och drömma mig bort till sommaren. Minns verkligen hur underbart mitt sommarlov var, fast egentligen inte... Hände ju en hel del jobbigt också fast dom roliga sakerna väger upp dom jobbiga utan problem. Brukar drömma mig bort till när jag och Hedda var på mitt landställe och bara chillade galet och solade och badade och hade det toppen! Eller när jag och mikalinn var på Öland. Visst det var den sämsta semestern men ändå den bästa! Har aldrig varit så brun som jag var efter den resan. Träffade så himla mycket nytt folk den sommaren. Shit kommer börja grina snart, vill tillbaka!! Aja det är bara att blicka framåt det är ju trots allt bara en termin kvar och det är ju jullov snart! Åh hoppas snön har kommit då så man kan åka pulka (det bästa som finns med vintern!)

Jvkchuxgobjönk

Hej! Ligger i sängen och skypar med lukas och kollar på tv. Idag har jag varit i farsta och shoppat lite med mina fina vänner. Köpte lite underkläder och en klänning och lösögonfransar. Efter det åkte jag hem och tog de lugnt ett tag sen åkte jag och mamma till stallet. När jag borstade wilda idag så upptäckte jag att hon var jätte svullen på ena framknät.. Orkar inte me mitt liv nu! Så det kommer inte bli någon ridning på ett tag

Livet suger jävligt hårt nu

Hej finaste ni!
Igår valde jag och Filip att gå olika vägar. Jag tror inte jag riktigt har insätt vad som har hänt än. Det känns ändå bra för jag vet att det här är rätt för oss båda. Ingen mådde bra av de som var. Jag är bara så rädd över att han inte kommer vilja ha kontakt med mig mer, för skulle de vara så att han inte vill det så har jag förlorat en av världens finaste vänner. Han är den finaste killen jag har träffat. Livet suger jävligt hårt nu men jag vet att det kommer bli bra!

suck my ****

Sitter och pratar med Alice och Lukas och ska snart sova. Håller på att bli sjuk, orkar verkligen inte med den här skiten. Jag har INTE TID ATT VARA SJUK. Vet inte om det blir någon skola imorgon.
 
Var på gymnasiemässan idag, skulle nog ha upskattat det mer om ag inte hade haft en dunkande huvudvärk och ont i halsen men jag gjorde det bästa av situationen och fick med mig kataloger från många olika skolor.

Hur länge ska man palla?

Nu är det ju snart första gymnasium valet. Jag är inte godkänd i engelska så troligtvis kommer jag inte kunna provsöka någon linje nu i vinter. Jag har alltid tänkt att allt löser sig och om jag bara kämpar så kommer jag kunna söka en linje. Men innerst inne har jag vetat sååå länge att jag inte kommer klara det. Jag kan inte prata/skriva eller lyssna på engelska de går inte! Alla jävla lärare säger att jag blir bättre med tiden men jag har fan inte blivit bättre sen 6:an Vi har så sjukt mycke press på oss nu under 9! Jag kan ibland inte sova på kvällarna för att jag är så stressad och nervös över skolan.

Imorgon har jag engelska prov och jag insåg nu när jag pluggade att det finns inte en chans att jag kommer klara det. Jag har aldrig gett upp, jag har alltid rest mig upp och försökt igen men den här gången orkar jag inte jag ger upp! Jag bröt ihop nu när jag och mamma pluggade, jag insåg att jag aldrig kommer klara engelskan..

FUCK IT

Ångest över livet idag, eller rättare sagt skolan. Det är så sjukt mycket nu och jag är rädd att bryta ihop under pressen. Jag vill ha höga betyg och jag vet att jag i vissa fall har för höga krav på mig själv men jag vet inte vad jag ska göra åt det. Jag vill så gärna bort härifrån, komma in på en bra skola, träffa nya människor och få börja om på nytt och jag tror att det är där grunden till mina problem ligger. Jag vill så gärna härifrån så jag känner att jag måste ha toppbetyg för att komma in på en bra skola som inte ligger i Haninge. Allt detta gör så att jag stressar upp mig och blir orolig och om det fortsätter såhär kommer jag att bryta ihop. Detta måste få ett slut, jag måste sluta stressa upp mig och ha för höga krav på mig själv.

Jävla blogg.se app!!

Hej! Förlåt för jag har varit lite off på senaste tiden men jag har försökt blogga varje dag men jävla blogg.se appen har varit dum mot mig! Den har inte riktigt gjort som jag har velat. Så de har helt enkelt inte gått att blogga via den appen och blogga på den vanliga är fett svårt på min padda. Jag har iallafall gjort massor sen sist jag blogga. I fredags var jag och såg breaking dawn 2 med kally. OMG va braaa den var! Bästa filmen av alla i den "serien" och jag tycker också att de var den bästa filmen jag någonsin har sett. 
I lördags var jag och fikade och köpte present till Emma med mikalinn. Och efter de åkte jag till stallet och när jag var klar där åkte jag hem och fixade mig och sen åkte jag på tjejmiddag hos Emma och firade hennes födelsedag.
I går fyllde min mamma år så firade henne lite och åkte på en klädmässa. Köpte ett par sjuuuukt snygga skor däääär! Ni får se dom sen! Måste plugga nu puss! 
 

Lazy Sunday

Ligger i soffan och kollar på tv och pluggar lite. Idag har jag inte gjort någonting utan bara tagit det riktigt lugnt. Igår ringde Alice mig vid elva och sa att hon skulle till centrum så jag gjorde mig i ordning och mötte henne där. Hon skulle köpa en present till en kompis och sen tog vi en fika och pratade om lite grejer innan vi åkte hem till Alice. Runt tre drog vi iväg till stallet och Alice försöker lära mig rida, hahah. Alice skulle iväg på tjejmiddag så jag åkte hem samtidigt som hon åkte iväg. Var hemma halv sju då jag åt middag och sen kollade på The amazing spiderman. Well see y'all later! x

X-FACTOR

Sitter i annexet med Pernilla och bara väntar på att klockan ska bli åtta. Ska kolla x-factor, whooo! Olly Murs är ju här ikväll, det får man ju inte missa! Har platser precis bakom domarna typ men det är bättre än inga, eller hur? Ni kanske till och med får se mig i tv ikväll hahah. Jag måste spara batteri så det håller hela kvällen så hejdåååå. Simma lugnt! x

Ny jacka!

Godmorgon

Hej! Vaknade precis, är ju hemma idag också. Känner mig ganska frisk men eftersom jag inte sov något förra natten och hade typ feber igår så tyckte mamma att de va lika bra att jag var hemma och vilade upp mig.
Dagens planer är att åka till stallet om en halvtimme och rida och mysa med min älskling! Efter stallet ska jag hem och fixa mig och sen kommer kanske Filip och mikalinn efter dom har slutat skolan. Vid 7 Ikväll ska jag och mikalinn på öppet hus på ett gymnasium, hahahah har glömt vad de hette.. Hörs senare puss!

Sverige-England

Hej! Ligger i sängen och kollar på landslagsmatchen! Herregud va grym Zlatan är! Än så länge leder sverige. Kommer att vara hemma från skolan imorgon också så att jag blir riktigt frisk

Before & After

Här är före-efter bilden. Man ser inte så stor skillnad på bilderna men whatevs, det är större skillnad i verkligheten.

Sverige - England

Har precis kollat på Sverige - England matchen, fyfan vad snyggt Zlatans sista mål var det var ju helt sjukt. Trodde inte att Sverige skulle ta hem det men riktigt skönt att vi gjorde det. Zlatan är ju bara så otroligt duktig, tillsammans med resten av laget såklart.

Färgar håret

Just nu håller mamma på att färga mitt hår. Ingen drastisk förändring direkt utan bara för att få en jämnare färg. Före och efter bilder kommer sen. xx

Träning ger resultat

Livet är inte enkelt när de är svårt

hej!
Är hemma från skolan idag. Kände redan igår att jag höll på att bli sjuk.. Är hemma också för att jag mår inte så bra psykiskt. Mamma sov hos mig men kunde ändå inte sova, grinade mig till sömns och vaknade i morse av största paniken och tårara kom tillbaka. Ibland är livet svårt men allt löser sig till slut, de är något jag har lärt mig under dom 15 år jag levt. Men när man är mitt uppe i allt jobbigt så känns verligen allt skit, så kan jag säga att det känns det nu.  Orkar verkligen inte med mitt liv ibland. Aja nu ska jag sluta låta som ett emo. Jag kommer åka till skolan om en halvtimme och hämta lite läxor och min mobil jag hade glömt hos filip igår. Vi hörs! 

Allting löser sig till slut

Heej! Hade en riktigt sugig dag i skolan idag, kan inte förklara varför direkt, den var bara väldigt dålig. Efter skolan pluggade jag matte med pappa och när vi var klara körde han mig till Alice. Där vände allt, dagen blev bättre och bättre. Det är så skönt att kunna prata ut med någon som lyssnar och stöttar. Eftermiddagen och kvällen var iallafall riktigt lyckad, vi pratade igenom allt som hänt den senaste tiden och sen åkte vi till stallet. Red till och med Wilda, Alice lärde mig lite grejer haha. Det är verkligen synd att vi inte kan träffas oftare för allt är så bra när vi träffas men allting löser sig till slut. Det gör det alltid. Nu ska jag sova, puss på er alla!

Mikalinn

Hej! Ligger i min säng med mikalinn och myser! Vi har inte gjort så mycket förutom att snackat igenom en hel del saker, är så glad över att ha en vän som man kan prata med om allt och som kan hjälpa en med tips och råd när livet är svårt.

MONDAY

“I know today is Monday and you assume it’s going to suck, but according to statistics, there will be over 5,000 weddings, 10,000 childbirths, and 42 million hugs occurring today throughout the United States. Also today, there will be at least 4 people that will win the multimillion dollar lotteries, 600 people will get promotions at work, and 3,000 people will lose their virginity. There will also be 600 dogs adopted, 35,000 balloons sold, and 800,000 skittles eaten. Plus, the words “I love you” will be said over 9 million times. So again, I know today is Monday and you assume it’s going to suck, but just smile, because according to statistics, it should actually be a really nice day.”

♥ Little Things ♥

Min räddning idag!

Biiiiio

Godmorgon! Jag har faktiskt varit uppe i flera timmar. Gick upp vid 7 imorse och släppte ut hästarna. I morse när klockan ringde kände jag bara att jag hellre tog livet av mig än att gå upp, ja drog mig till sista minuten. Men tillslut kom jag iallafall upp :)
Igår va jag och kally på bio och såg taken 2. Jag såg 1:an för typ ett halvår sen och jag älskade den så va väldigt spänd på hur 2:an skulle va. 2:an va iallafall jättebra! Den va sjukt spännande men inte bättre än 1:an. Rekommenderar verkligen att gå och se den!

Gårdagens outfit

GUESS WHAT?

Idag är det min namnsdag! Grattis till mig! Tyckte bara att ni skulle få veta det, xxx

Gårdagens mys!

Igår hade jag och kally Myskväll. Vi åt chockad och vindruvor doppade i smält chockad och kollade på x factor. J.E.M är absolut bäst enligt mig, älskar dom! Hoppas dom vinner!

Godmorgon världen!

Heej! Är uppe riktigt tidigt för jag ska ta en spring tur innan skolan. På måndagar och fredagar har jag sovmorgon och då har jag tänkt att jag ska börja jogga på morgonen. Ska kolla nu om det fungerar bra. Nu måste jag ut i kylan! Puss!

Pluggpluggplugg

Har äntligen fått lägga mig i soffan och ta det lugnt efter att ha pluggat hela kvällen. Nu sitter jag och kollat på revenge och efter det ska jag gå och lägga mig. I helgen blir det endast plugg för mig, riktigt mycket läxor och prov nu... Men snart är det lov igen och sen är det bara en termin kvar i grundskolan. Äntligen! xx

Från gymmet till stallet

Heej!
Kom precis hem från gymmet. Gymmade med Carro efter skolan. Körde riktigt hårt på gymmet, blev sjukt svettig och trött! Efter gymmet så tog jag bussen hem. Nu är jag hemma har precis ätit middag och nu är de tid för att åka till stallet och mysa med wilda

Hello

Ligger i min stora mysiga säng och ska sova. Jag har sovmorgon imorgon men kommer bara kunna sova typ en halvtimme extra men whatevs. Idag efter skolan gick jag till centrum och köpte ett par skor och efter det skulle jag egentligen på bio med mamma men så blev det inte, istället bakade jag en kladdkaka för det är ju kladdkakans dag idag. Kvällen spenderades framför tvn och nu är det dags att sussa, är verkligen jättetrött. Är btw superglad att Obama vann valet! xx

Godnatt!

Heeej!

Sitter i plugget och väntar på lunchen. Vi har precis haft idrott. På idrotten gjorde vi olika gymnastik saker och jag kan säga att de är verkligen inte min grej! Shit jag tyckte de va sjukt läskigt! Men jag klarade alla stationer tillslut :)

Efter skolan idag ska jag till stallet och rida och efter de ska jag skynda mig hem och plugga -.- vi hörs senare puss!

...

Waddap dawg

Sitter och kollar på tv och har precis ätit jättegod middag. Idag har jag bara pluggat hela dagen. Efter skolan fikade jag med pappa och han hjälpte mig med matten och sen åkte jag hem och började med min hemexaminition i bild som ska vara inne på torsdag, ooups... Ikväll ska jag följa det amerikanska valet, jag orkar nog inte kolla hela natten med jag hår upp tidigt imorgon bitti för att kolla på resultatet. Hoppas verkligen att Obama vinner för jag gillar verkligen inte Romney.

Lovet

HELLO! Förlåt igen för att jag bloggar så dåligt men som jag i ett tidigare inlägg förklaade så går jag igenom en lite jobbig period just nu. Tänkte bara berätta hur jag spenderade lovet vilket borde gå väldigt fort för det var inte mycket. Jag började lovet med att vara riktigt sjuk några dagar- Var med några kompisar och solade i måndags, i torsdag var jag med Alice, i fredags var jag inne i stan med Vladana och Diana och igår var jag på bio med Emma. Hade inte träffat Alice på nästan precis två veckor så vi hade MASSOR att prata om, vi har alltid massor att prata om men den här gången var det extra mycket. Sov hos henne och åkte hem tidigt nästa morgon. Vid tolv i Fredags åkte jag in till stan med Vladana och Diana och jag hade jättetrevligt. Spenderade fredagskvällen gråtandes framför xfactor, bara älskar mina killar och att se dom live på svensk tv... har inte ens ord. Hade gärna velat vara där men vad ska man göra? Igår var jag som sagt på bio med Emma, vi såg "Ted" och herregud vad rolig den var, skrattade som bara den genom hela filmen. Denna söndag och även sista dagen på lovet har jag inte gjort någonting för jag har mått piss, det är något jäkla virus som jag har haft i typ två veckor som bara inte vill släppa... Hoppas att det blir bättre snart. Nu ska jag kolla klart på partaj och sen ska jag sova. xx
 
kände mig lite uttråkad i bilen

What goes around comes back around

Vilken sjuk jäkla dag. Många tårar har rullat ner för mina kinder, ögonen svider och huvudet värker. Ibland förstår jag mig verkligen inte på min omgivning. Jag tänker inte gå in på detaljer om vad som har hänt utan den här dagen vill jag helst lägga bakom mig och gå vidare. Allt löser sig till slut. Jag är bara så glad att jag har mina nära och kära som gör allt för mig. Jag hade inte kunnat be om bättre människor i mitt liv. Det är dom som får mig att må bra och det är dom jag kommer ägna min tid åt. Nu ska jag ta mig en Alvedon för att dämpa huvudvärken och sen sova, vila mina röda ögon. Imorgon är en ny dag, nya tag. xx

Galen kväll

Hej!
Förlåt för att jag har varit borta ett litet tag, jag har haft fullt upp så har inte hunnit. Under tiden jag har varit borta har jag varit med Filip och min familj. Igår åkte vi till erikstadsbadet eller va de nu heter och badade med min lillebror och hans bästavän. Efter de åkte vi till stallet och tog hand om wilda sen åkte vi hem och fixade oss sen åkte vi på halloween fest, shit vilken konstig kväll. Hände galet mycket.. Vaknade med största ångesten! Alltid lika kul... Insåg också när jag vaknade att mitt rum ser ut som en knarkarlya..

Idag ska jag o shoppa med min familj, Filip hänger me också tror jag. Vi hörs senare puss!

RSS 2.0