NRJ

Har lyssnat på nrj i flera timmar, sen typ klockan fyra, för att kunna vinna biljetter till xfactor på fredag men låtarna kommer ju aldrig. Så f en stund sen gav jag upp fö dn lä ju inte splas nu. Jag har hört alla låtar utom de jag vill höra mins fyra gånger. Jag blir galen. Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta men jag började tröttna på att lyssna på musik. Det är väl resultatet efter att ha lyssnat i flera timmar i sträck. Jag har till och med hört låtar från typ 2010. 

Idag har jag iallafall ätit lunch och pluggat med min pappa, lagat middag och städat. Nu ligger jag i soffan försöker kolla på tv, jag ä så sjukt trött. Jag vet att jag uppdaterar jättedåligt just nu men jag går igenom en lite jobbig period och prioriterar inte direkt bloggen. Hoppas bara att det går över snart så att jag kan börja blogga ordentligt. Puss. 

Gymmet

Hej! Om ungefär en timme åker jag till gymmet. Duschar och fixar mig där efter och sen ska jag ta bussen till Filip. Vet inte va vi ska hitta på för något än :) ha en bra tisdag! Puss!

Myskväll

Nu ligger jag i sängen med cassandra och kollar på cleanskin och äter godis och har super mysigt! Är så himla trött! Vet inte ens vrf! Jag har liksom bara ridit och var hos doktorn idag, juste jag var där och kollade upp en knöl jag har på huvudet. Doktorn sa att det inte var något farligt utan att jag ska få ta bort den. Så jag fick en ny tid hos någon hudspecialist. Imorgon ska jag rida, gymma och träffa Filip.

Hola amigos!

Förlåt för att jag inte bloggade igår men jag låg och sov i princip hela dagen. Mår rätt ok idag, bättre än jag gjorde i helgen iaf. Nu sitter jag hemma hos mormor och äter pannkakor och ska sen vidare till Isabell. Puss på er, x

Någonting jag aldrig har fått uppleva

Någonting jag aldrig har fått uppleva är att ha en killkompis som en bror. Att bara få ha en nära relation till en kille som vän och ingenting annat.

När jag var liten hade jag mest killkompisar och var oftast bara med killar men det var inte så att vi hade särskilt bra relation. När vi började i 6 och byte skola så tappade jag helt kontakten med alla mina killkompisar.. Visst vi kunde säga hej till varandra om vi stötte på varandra men inget mer. Det är ju när man börjar högstadiet man behöver killkompisar som mest tycker jag. Jag passade heller aldrig in i söderbymalm bland killarna, vilket relaterade till att jag valde att inte umgås med killar särskilt mycket. Träffade jag killar så var det av andra skäl, när jag typ var på g med någon. Det kan låta lite patetiskt men jag har haft jätte svårt att få killkompisar som bara vill vara vän med mig och inget mer. Antingen så börjar jag gilla personen eller så får han känslor för mig. Jag tycker att det är sjukt jobbigt

Sen jag började i tungelsta har det blivit mycket bättre, jag har fått massa nya vänner srådetkanske kommer snart :) 

Mys!

Sitter och kollar på beck med kally och tjockar oss med donken. Ikväll blir de lugnt med godis skålen i knät. Ha en bra kväll alla fina!

Resultatet

Färgar håret

Hej! Min söta kusin håller på och färgar håret på mig nu. Det ska bara bli lite mörkare, typ mörkbrun. Min färg hade börjat gå bort så kände att jag behövde färga om de :)

Halloween fekke!

Hej! Kom precis hem från en grymt rolig kväll hos Daniella. Det var halloween fekke med bara tjejer. En timme innan jag åkte dit kom Therese till mig så fixade vi hos tillsammans. Vet inte riktigt vad jag blev för något, typ häxa/punkare kanske. Jag och Therese kom till Daniella vid 7 ungefär och då åt vi god middag och umgicks. Efter det dansade vi och lyssnade på musik och hade allmänt jätte mysigt! Mamma hämtade mig vid 12 och då åkte vi till Vega baren och åt ;) typ hur kvällen var. Men nu håller jag på att somna, vi hörs imorgon puss!

Filmmys

Jag spenderar många kvällar i min säng och kollar på film. Speciellt nu när det är mörk och kallt ute, då är det extra mysigt att lägga sig under täcket med en kopp te eller en liten skål godis och titta på någon bra film. Ikväll blir det två filmer, "Älska mig igen" och "En dag". En dag är baserad på en bok jag läste i somras så det ska bli spännande att se om filmen är lika bra som boken. x

En månad

Fick så fina rosor av Filip igår!

sjuuuk

Ligger i sängen och äter melon och pratar med Alice. Är typ sjuk, mår piss... Ska bara ligga i sängen idag, kolla på film och kurera mig. Skriver senare. x

Förlåt

Hej! Förlåt för att jag inte har uppdaterat på länge. Men igår firade jag och Filip en månad tillsammans så tänkte att jag skulle varà med honom istället för att blogga. Men nu måste jag till stallet så vi hörs sen puss!

Biiio

Hola amigos! Ikväll har jag varit på biomed brudarna i klassen och vi såg paranormal activity 4. Den var väl rätt bra men inte lika läskig som jag hade förväntat mig, de tidigare filmerna är enligt mig bättre än den här. Men trevligt hadejag iallafall, vi åkte in till söder vid fem och hämtade ut biljetterna och gick sedan och år på Pizza Hut. Inne i salongen sen satt det nästan bara ungdomar och några pratade asmycket... Men bortsett från det var det väldigt roligt. Åkte hem direkt efter bion, åt lite efterrätt som mamma hade gjort. Åt massa choklad och fick lite halsbränna så jag ska ta mig en Novalucol och kolla på Hunger Games innan jag somnar. Imorgon ska jag sova lääänge och sen ska jag nog städa undan i mitt rum och försöka komma ut och röra på mig också, om det inte är för kallt. Har inte så mycket planerat på lovet, ska plugga lite och försöka träffa lite vänner men mest av allt ska jag slappna av och ladda upp inför de sista veckorna av terminen. Tiden har gått så jäkla fort och jag är glad att året snart är över och nian börjar närma sig början av slutet. Puss på er, ska försöka lägga upp lite roligare inlögg under lovet. x
 
Chicago, 2011

Godnatt

Har precis skrivit klart i min dagbok och tänkte ta och försöka sova nu. Jag har varit i stallet nu på kvällen och ridit min lilla prinsessa. Det gick super bra! Galopperade på vägarna och jobbade med lydnaden. Byte täcke på henne också, det börjar bli så himla kallt nu. När jag letade efter ett varmare täcke idag i stallet hittade jag även mitt favorit täcke som jag fick i födelsedagspresent för typ ett år sen. Tar kort på de imorgon så får ni se! De är så sjukt snyyyygt! Jag dör! Efter stallet tog jag en skön dusch och pluggade lite till :)

Plugg plugg plugg

Men tjenare!
Sitter och pluggar för fulla muggar här i mitt lilla rum. Hatar att plugga! Men vad ska man göra när man har 3 prov den här veckan.. I dag hade vi iallafall no prov, och det gick faktiskt bra! hoppas på högre än E iallafall. Vi hade en dag på oss att plugga så har inte så jätte höga krav på mig på de här provet. Imorgon har jag matte prov och på fredag har jag so prov. Sen är det höstlov!!!! Åh va jag längtar! Har redan en massa inplanerat på lovet men hoppas att jag kommer kunna vila upp mig lite. Känner att jag behöver det :)

...

Heej, förlåt för att jag inte har bloggat på flera dagar en jag har inte haft någon orke eller lust över huvudtaget. Men jag ska bättra mig nu!
 
Ligger i sängen just nu, gick hem från skolan för jag mår inte bra alls. På vägen hem köpte jag mig lite godis och har hällt upp ett stort glas iste och nu ska jag ta och kolla på Monsters inc. Tog med mig lite matte och NO hem så att jag inte hamnar efter men mer än så ska jag inte plugga idag. Puss på er så länge, skriver mer senare.
 

Hatar plugg!!

Äntligen hemma!

Hej! Är äntligen hemma efter en sjukt lång dag! Gick till gymmet direkt efter skolan. Det gick helt okej på gymmet, hade ätit jättedåligt innan så hade väldigt dålig energi men jag gjorde de bästa av situationen och körde på och det gick bra. Efter gymmet skyndade jag mig till bussen, jag hade tur och hann med den. Hoppade av vid stallet och tog in hästarna och så kom vår hovslagare och satte på wildas tappsko. Skönt nu kan jag rida igen! :) efter stallet drog jag hem som en hungrig varg, shit va jag var hungrig! Tur att maten var klar när jag kom hem

Dagens outfit

Fan!

Hej! Ligger i badet och har de jätte mysigt! Kände verkligen att jag behövde de efter en kväll i iskalla stallet. Men jag blir sååå arg! Wilda har tappat en sko så jag kommer inte kunna rida henne på typ 3 dagar! -.- orkar inte! Hoppas bara att vår hovslagare kan komma så fort som möjligt.

Höstdepp

Nu kan man verkligen säga att hösten är på sin värsta period tycker jag. Nu är de verkligen mörkt på morgonen när man går upp på vardagarna och alla löv har snart nåt marken och vattenpölarna blir allt fler och fler.
Jag har jätte svårt för hösten. Just för att det är så mörkt och trist ute och jag blir så himla seg och deppig.. Varje år under hösten får jag min "höstdepp" de är otroligt vanligt men de är så himla jobbigt! Jag tror den börjar smyga sig på mig nu. Jag är helt slut på dagarna och orkar näst intill ingenting. Jag vill bara sova.. Ingenting är kul och jag ser de mesta väldigt negativt! Men de positiva är att i år har den kommit jätte sent och inte alls lika hårt. Vid den här tiden förra året mådde inte jag så jättebra och de mesta gick ganska dåligt då.. Vilket ledde till en lång och hård höstdepp och även en depression, men iår är de andra bullar! Är så glad över att allt skit är över nu och att den här hösten är så mycket bättre! Mitt liv är inte alls som de var förra hösten. Mitt liv är på topp just nu. Allt flyter på! Hoppas bara snön kommer snart så att de blir lite ljust ute!

Torvalla

Hej!
Kom precis hem och Jag är heeelt slut nu. Efter lunchen åkte vår klass och simmade på torvalla och shit va sjukt jobbigt de är! Man tränar verkligen hela kroppen när man simmar. Min kropp är helt slut nu efter ett hårt simpass. Jag åkte direkt hem från torvalla och la mig i min otroligt sköna säng. Vet inte hur jag ska kunna komma upp ur sängen sen..

Sover hos Filip ikväll

Är hemma hos Filip nu. Vi har precis kollar klart på Johan Falk, älskar dom filmerna! Är sjukt trött så vi hörs imorgon puss!

Stallet

Kul att när jag precis skulle ut och rida så börjar de regna.. Men jag trotsade regnet och red ändå. Det gick helt okej att rida. Hon var ganska stel och spänd men mot slutet av ridpasset blev hon ganska fin.
När vi kom tillbaka till stallet kan ja säga att jag var sjukt blöt...

 

Kanske måste städa lite innan stallet?

Hej! Kom hem från hedda för en stund sen och insåg att jag måste städa mitt rum innan jag kan dra till stallet. Jag har alltid hatat att städa vilket dom flesta gör tror ja. Men de roliga är att jag börjar tycka att de är ganska mysigt. De blir ju så fint och mysigt efter :) kanske också har med åldern att göra, man får ju ta mer ansvar nu.. Förut städade alltid mamma mitt rum, nu är de andra bullar. nu måste jag fortsätta städa! Puss!

Fix you - Coldplay

 
 

Lyxfrukost

Godmorgon!
Hedda och jag har precis vaknat och nu sitter vi och äter frukost. Planerna idag är att jag ska åka hem vid lunch sen ska jag fira pappa som fyller år idag. Skulle egentligen gå på djurgårdsmatchen vid 4 med några killkompisar och Filip men tror jag hoppar de, måste plugga -.- men efter jag har firat pappa ska jag åka till stallet och rida min prinsessa. Ungefär hur dagen blir :)

Kvällens outfit

Om ni undrar vrf de är så stökigt i mitt hus så är de för att vi håller på att möblera om :)

Godnatt

Ikväll var de bio med vännerna och pojkvännen. De var jag filip, Hedda, jesper, jeppe och Adde. Vi gick och såg paranormal activity 4, den va så sjukt läskig! Höll på att sätta mig i Heddas knä! Skrek så högt så att halsen värkte efter. Tror alla var lite rädda. Nu håller jag på att somna, godnatt sötisar!

Förlåt

Förlåt för att jag inte har bloggat men jag är för trött nu så jag bloggar massor imorgon, lovar!

Överlycklig

De är helt sjuk, jag har fått en iPad av pappa! Jag hade precis ridit klart min dressyrlektion med wilda och tar upp min mobil och ser att mamma har skickat en bild till mig. Jag öppnar bilden och ser att de är en bild på en iPad! Jag får typ panik! Haha älskar min pappa! Och vet ni vad som är så bra, jag kommer kunna blogga mycke mer och enklare nu med den här! :D

'

Ligger i soffan och har precis ätit middag. Nu kollar jag på film. Idag hade jag en rätt bra dag i skolan, hade nästan bara roliga ämnen. Efter skolan åkte jag hem till Alice och så gick jag, Alice och Filip och hämtade Hedda på dagis. När vi kom hem till Alice bestämde vi oss för att baka bullar och de blev supergoda, lite brända men whatevs.. Det var iallafall jättemysigt. Åkte hem med halv åtta bussen och åt middag, min bror var hemma och åt middag med oss. Det är så kul när han kommer hit och hälsar på, känns fortfarande så konstigt att han inte bor här. Kommer nog somna tidigt ikväll för jag är så sjukt trött. Puss!

Bullar!

  
 
Är barnvakt och bakar bullar med mikalinn och filip. Snart är alla bullar klara och då ska vi äta middag och sen ska vi åka med min familj till torvalla och kolla på handen-nynäs :) Efter de kör mamma mig och filip hem till honom. 
 
 
 
 

LEDIG!

Hej!
Har studiedag idag. Så himla skönt! Sov till halv 12 imorse, så sjukt längesen jag sov så länge.
Aja tänkte berätta lite omgårdagen. Efter skolan gick jag till gymmet. Skulle egentligen möta upp carro där som jag skrev i inlägget innan men så blev det inte för hon blev sjuk så jag fick gymma själv. Men när jag kommer dit kommer en kille vid 45 års äldern och presenterar sig och då förstår jag att det är han ska hjälpa mig att lägga upp ett program för mig. Han ber mig gå och byta om och sen komma ut till honom i gymmet. Jag gör som han säger och en kvart senare står vi i gymmet. Han visar mig runt och visar hur jag ska använda allt. Sen la vi upp ett program för mig. Och efter de började jag träna. Gymmet var super fint och det är precis nyöppnat. Är verkligen sjukt nöjd med mitt val av gym. Men måste gå nu. Puss!
 

Sup dude?

Sitter i skolan och har precis haft en långtråkig svenskalektion.. Snart har jag NO och sen är det lunch, wooop! Vill bara att den här skoldagen ska vara över, mår inte jättebra idag. Skönt att det är helg snart så att man kan lägga den här jobbiga veckan bakom sig. Idag ska jag bara hem och plugga och förhoppningsvis hinner jag ut och röra på mig lite också. Ska även försöka hinna dra förbi Alice och hämta lite grejer jag glömde där i helgen. Nu börjar jag men jag bloggar när jag kommer hem igen. x

Skolan!

Hej sötisar!
Sitter på svenska lektion nu och bloggar, åh vilken gangster jag är!! Känner mig så jäkla cool! Haha nej men efter skolan blir det premiär för gymmet. Ska möta upp carro där vid 14.45 så ska vi gymma tillsammans. Tänkte mest känna av hur kroppen känns och köra mage och rygg idag. Efter gymmet ska jag till stallet och träna dressyr med wilda. Men nu måste jag fortsätta med min krönika på svenskan ;)
 
puss!
Älskar dig mikalinn, allt kommer bli bra! Jag står vid din sida och kommer alltid att göra!

Franklin & Bash

Ligger i sängen och tänkte sätta på ett avsnitt av serien Franklin & Bash, en av mina favoritserier. Den är riktigt rolig och fyndig. Rekomenderar den om någon vill ha en kul och lättsam serie att kolla på. xx
 

Duger för den man är

Ett väldigt aktuellt ämne i tonåren är det här med att självkänsla, självförtroende och att man duger för den man är. I tonåren börjar vi försiktigt hitta vem vi är och den vi vill vara, vissa har enklare för det och vissa svårare och tar längre tid på sig.
 
Det är så otroligt många unga tjejer där ute som har dålig självkänsla och självförtroende. Ska det vara så 2012? Dom svälter hjäl sig själva, tränar ihjäl sig, klär sig som slampor för att killarna ska tycka om dom... Så ska det inte behöva vara!
 
För mig går det i vågor. Jag har alltid haft bra självförtroende. Jag har liksom alltid tyckt att jag ser någorlunda bra ut och att jag duger utseendemessigt men jag har aldrig haft särskilt bra självkänsla. Jag har alltid tyckt att jag är sämst på allt. Jag har haft svårt att tycka att jag är bra på något, jag jobbar fortfarande på det idag. Jag kan gå upp på morgonen och känna mig riktigt stolt över att jag är jag men så åker jag till skolan och ser alla andra vackra, coola, duktiga och smarta ungdomar och känner mig genast liten och svag och ful. Jag försöker varje dag att jobba på att försöka behålla den känslan jag har när jag vaknar upp på morgonen. Jag menar jag är unik och ingen är som jag. Vrf ska jag då tycka att alla andra är bättre?
 
Jag har några tips för dig som har svårt att tycka att du duger för den du är.
 
1. Innan du går och lägger dig så ska du ta upp ett block eller din dagbok och skriva vad du är tacksam över just idag och vad du var duktig på just idag och vad behöver, det kan vara att du behöver hjälp med en läxa eller att du behöver hjälp att hitta din drömkille eller att du behöver hjälp att komma över ditt ex. Ja precis vad som helst. När du kommer att ha skrivit det här varje kväll under en tid kommer du förhoppningsvis att inse att det finns en hel del som du är duktig på och att det finns en hel del som gör dig lycklig.
 
2. Ta bort alla vänner som får dig att känna dig dålig. Vänner är till för att få dig att må bra och ge dig bra energi inte ge dig dålig självkänsla. 
 
3. Hitta något du är bra på. Det kan vara någon sport eller att baka eller att plugga. Vad som helst bara det är något du känner dig duktig på. När du känner dig duktig växer ditt självförtroende. 
 
Nummer 1 gör jag varje kväll. Jag började med det i somras och för mig hjälper det. Dom andra två jobbar jag på hela tiden. 
 
Lycka till sötisar! 

Resultatet

Gymkort check!

Hahaha. Gud va jag är taggad! På torsdag blir första gympasset. Gymmet ligger jättenära min skola och en tjej i klassen har också gymkort där så vi kommer dra dit och gymma på torsdag efter skolan förhoppningsvis. Har verkligen saknat all träning.

Chokladbiskvier

Har precis bakat lite och nu sitter jag i soffan och tar det lugnt mesans våra små biskvier stelnar för att sedan doppas i choklad. Biskvi är ett litet bakverk gjort på en mandelmassebotten som man sedan klickar en klick smörkräm med marräng och choklad i, de stelnar sedan i klylen och sist doppar man dem i smält choklad. Låter det inte gott? Bild på resultatet kommer sen men här är lite bilder på själva baket. x

Hemma

Hej!
Jag hade tandläkar tid vid halv 12 och valde att inte åka tillbaka till skolan efter det så åkte och hälsade på min förra klass. Fast åkte mest dit för att hälsa på mikalinn. Va med på en av hennes lektioner också. Efter mitt lilla besök där tog jag bussen hem. Ja och nu är jag hemma, haha. Ska åka till stallet nu så vi hörs senare, puss!
 

Mitt nya liv börjar på torsdag!

Imorgon kväll ska jag och mamma och till ett gym nära min skola och köpa gymkort där! Fyfan va jag har längtat!
Så på torsdag blir första gympasset. Nu jävlar ska jag få tillbaka min vältränade kropp som försvann i somras.. Kommer gymma på tisdagar och torsdagar. Ska börja äta lite nyttigare och mer hälsosammare mat. Shit va taggad jag är nu! 
 

Mitt nya rum

Tror inte jag har sagt att jag har bytt rum. Säger det nu allafall, Päronen fick mitt rum och jag deras. Fick inreda de helt själv! Så himla kul! Är så jäkla nöjd, det är inte riktigt klart men det är redan hur fint som helst. 
en liten bild på nya rummet :)

Om helgen

Hej! 
Senast jag bloggade var ju på förmiddagen i lördags innan släktkalaset. Kan bara säga lite snabbt att släktkalaset var jättemysigt och det kom massor av släktingar och kompisar till familjen och firade mig, hur mysigt som helst och jag fick maaassor av fint! Släkten åkte väl hem vid 5 så vid halv 8 på lördagskvällen va ungefär 18 vänner samlade hos mig, vi åt god middag och hade allmänt trevligt. Mikalinn har ju typ bloggat redan om kvällen så tänker inte trötta ut er mer på de. Folk började dra hem vid 12 halv 1 och då tog ja och filip en dusch sen gick vi och la oss snabbt efter de, va helt sjukt trött efter en så lång dag. Det blev iallafall en lyckad dag! :D
HAHAHAHAHA! En bild från i lördags innan allt folk hade kommit.

Dagens

• Jeans - Zara • Stickad tröja - Carlings • Skinnväst - Hollie • Halsband - lånat av brorsan • Klackar - skopunkten •

 

pluggpluggplugg

Massor av plugg ikväll, har precis pluggat engelska men har matte och svenska kvar. Jippie..! Tur att jag har min musik att lyssna på, skulle inte klara mig utan den. Men ska ta en kort paus och äta något och sen ge mig på matten. Puss på er!

Åsikter

En sak jag inte förstår är när folk lägger upp bilder på snygga kroppar och skriver typ "min drömkropp". Om det är din drömkropp, ut och träna med dig istället för att sitta på din rumpa och titta på andras kroppar och känna dig avundsjuk. Använd bilden som ett mål istället för att bara drömma om den. Jag vet att det finns många som faktiskt tränar för att nå sitt mål men minst lika många sitter bara och suktar efter det. Så ut och rör med er, det mår ni bara bättre av! Det var allt för mig den här gången. x
 
 

Gårdagen

Nu har jag precis duschat och ligger i Alice säng med henne och Filip och tar det riktigt lugnt. Det var ett jäkla helvete att reda ut mitt tuperade hår, såg helt ärligt ut som en häxa.. Hade både balsam och inpackning i för att få ut det.

Gårdagen var iallafall toppen, jättemysiga människor och allt var bara allmänt trevligt. Jag kom hit typ vid tre och sen kom några till men det var väl runt sju, halv åtta som alla andra kom. Vi åt middag och lekte typ lite lekar (musiktävling & smaktävling). Efter det gjorde vi typ inget speciellt, alla gick ner i Alice rum och pratade och umgicks. Det var väl typ allt, jättemysigt var det iallafall. Puss!

Kalas :)

nämen tja!
Nu har jag precis fixat klart mig inför idag. Nu på förmiddagen kommer släkten och firar mig och ikväll kommer ungefär 15 vänner. Då blir det middag och basta och allmänt mys. 
 

Fler presenter

en halsduk och ett par tretorn chaps och en ring.
 
blus från gina 
väska från gina
nattlinne, vet inte vart ifrån
Den gråa jackan är från new yorker och den gröna från H&M
rosa plattång 
 
 
 

DAGEN

Idag när jag vaknade var jag sjukt trött, sov bara fem timmar... Kom till skolan och var helt enasam på spanskan, varken Isabell eller Vladana var där. KUL! Satt typ och halvsov mig igenom hela lektionen, hehe. Idag hade jag SO också och vi fick tillbaka proven från i tisdags, FICK A! Blev typ helt överlycklig för det var det betyget jag har kämpat för och jag har varit så himla nervös. Slutade vid tre och då skyndade jag mig hem och hämtade busskort och hoppade sedan på Alice buss som gick 18 över. Snabb som blixten alltså! Nu ska jag kolla på Notting Hill om en stund, en av mina absoluta favoritfilmer. Den är så otroligt bra, romantisk och mysig.
 

Mina presenter

 
 
 
 
 
några av mina presenter fler kommer i nästa inlägg. puss
 
 
 

Fråga Olle

Ligger i soffan och skypar med fyra grabbar som snackar om jag vet inte vad, är typ helt lost. Kollar även på Fråga Olle med Myrna och har det riktigt mys. Åååh imorgon är det fredag, fyfan vad skönt! Vet inte riktig vad jag ska göra men det får vi se, något kul hittar jag på. Får tillbaka mitt so-prov imorgon, vill verkligen se hur det gick. Jag är så jävla trött, kommer somna fort ikväll.
 
bild från i somras

Min födelsedag

heej!
Tänkte berätta lite om gårdagen. Först på morgonen blev jag väckt av mamma, pappa och louis och då fick jag alla presenter från dom och vi åt frukost och myste sen åkte jag vidare till skolan och allt var toppen. Fick jätte många gratulationer och allt var perfekt och ingenting kunde bli bättre trodde jag... Så på sista lektionen så kommer Lukas till mig och ber mig att följa med honom ut och då ser jag två av mina bästa vänner där!! Hedda och mikalinn! Hedda bor liksom i tyresö och kom ända till min skola i tungelsta! Shit trodde aldrig i hela mitt liv att dom skulle komma. Skrek så högt så folk kom ut ut klassrum, hahah. Dom hade med sig muffins och ballonger. Så himla gulligt! Började nästan grina. Men efter vi hade ätit upp muffinsarna så kom filip och då gick vi till mormors bil som väntade utanför skolan. Vi alla hoppade in i bilen och åkte till handen och shoppade mer mormor. Visar sen allt jag fick. Efter shoppingen åkte vi hem till mig och efter ett tag så kom kally och då åt vi en god middag allihop. Gud jag fick så mycket fint av mikalinn, kally och filip. Ni får se bilder på det i kväll! lovar! Har aldrig haft en så bra födelsedag! Kunde inte bli bättre! Mitt liv är på topp nu :D 
 
 
jag just nu. PUUSS!

Birthday Girl

Som de flesta säkert redan vet så fyller min fina Alice 15 år idag. Tänkte bara skriva några rader om hur mycket hon betyder för mig. Hon är den personen som alltid får mig på bra humör, hur dåligt jag än mår, hon är den som vars skratt lyser upp ett helt rum och hon är den bästa vännen någon kan ha och jag är tacksam vare dag för att jag har henne vid mig sida. Den som har Alice som vän är en lyckligt lottad människa för jag tror inte att det finns någon finare än hon. Det är Alice som alltid stöttar mig när livet känns tufft och jag älskar henne mer än ord kan beskriva.
 

YO

Ligger i min säng och skypar med Lukas och Lillis, skrollar igenom facebook och tumblr och typ halvsover. Kom precis på att jag kamske borde plugga till engelska provet imorgon men jag kommer inte orka det så jag gör det imorgon innan provet. Idag fick jag också tillbaka mitt fysik-prov idag, är sjukt nöjd med resultatet. Efter det hade jag so-prov och det gick också toppen, har nog aldrig varit så nöjd med ett so-prov förut. Har rätt oitressant liv just nu och inga blogg ideer så det här får bli allt för idag. Puss. x
 
 

Imorgon smäller de!

Heeej! Imorgon smäller de! jag fyller fan år imorgon!! Helt jävla underbart. Först på morgonen väcker mina päron mig så firar dom mig sen blir de skola och efter skolan så ska jag och shoppa lite med mormor och filip hänger också med. Efter de åker vi hem till mig och så kommer kally och mikalinn hem till mig och så ska vi äta god middag med familj och vänner. På lördag blir de släktkalas och praaaarty på kvällen! Gud vad jag ser fram emot allt! 
Btw från ingenstans men guuud va jag saknar sommaren!

Just idag är jag stark!

hej alla underbara människor!
Gud vilken bra dag det har varit! Det har inte varit någon speciell dag utan allt har bara varit bra och jag är så glad att jag har så fina människor runt om kring mig. Aja nu ska jag berätta om dagen. Första var jag i skolan från  från klockan 9 till 3 ungefär. Efter skolan åkte jag hem och åt och chillade i typ en halvtimme sen cyklade jag och louis till stallet och tog hand om wilda. Red på ängen och de gick super! Konditionstränade henne lite. Efter att jag kom hem från stallet har jag pluggat och duschat. En vanlig dag helt enkelt :) 

SHOPPING

La mig precis i sängen med datorn efter en lååång dag. Efter skolan gick jag hem och åkte direkt vidare till Nacka Forum med mamma. Spenderade hel eftermiddagen där och åkte hem vid sex. Stannade och handlade mat på vägen hem, åkte hem och åt och nu är jag HELT slut. Jag orkar knappt ta mig ur sängen. Fotade kläderna jag köpte men kameran dog innan jag hann lägga över bilderna på datorn så det får ni imorgon istället. Nu ska jag ta och kolla på tv en stund, sen ska jag kolla ett avsnitt Franklin & Bash och efter det ska jag sussa. Puss. x

MONDAY

Vaknade för en stund sen och nu har jag precis duschat. Nu ska jag torka håret, sen klä på mig, gå ut med hunden och äta frukost. Börjar 09.35 så jag har gott om tid på mig att göra att detta. Jag har tänkt på en grej, jag hatar inte måndagar. Varje söndag ser man massa bilder på instagram eller statusuppdateringar på Facebook om att det är skola imorgon, visst det är tråkigt att börja skolan efter helgen men
Måndagar är typ min skönaste dag. Jag börjar 09.35 och slutar 14.40, jag har bara fyra lektioner. Så mitt måndagshat finns inte längre kvar. Idag efter skolan ska jag åka och shoppa med min mamma, det ska bli jätteroligt för jag är i stort behov av nya kläder.

Dagens outfit
• jeans - acne • blus - zara • stövlar - Michael Kors •

Hemma från stan

hej!
Nu är jag hemma från stan. Gud va mycket fint som har kommit in i alla butiker. Hittade massa fint på top shop och gina. Tyckte zara och H&M hade ganska tråkiga höst kläder.. På onsdag när jag fyller år ska mormor hämta mig efter skolan så ska vi åka och shoppa lite, super mysigt! Nu måste jag plugga, puss!

Härligt väder!

Gud vilket härligt väder det är idag! Helt underbart! Men kul att jag bara ska sitta hemma och plugga hela dagen då... Får ta och ta med plugget ut på balkongen och sätta mig i höstsolen och plugga. Har inget mer att skriva om egentligen, tänkte bara låta er veta att jag levde. Nu måste jag fortsätta med pluggandet men jag släger in något inlägg senare. Ingen bild på mig idag heller för mina ögon rinner som fan och jag har ingen aning om varför, men whatevs. Puss på er alla! xx

Godmorgon!

hej! Sista dagen på helgen.. Men jag ser faktiskt fram emot veckan som kommer. Jag menar jag fyller ju år! :D Jag älskar att fylla år, bästa dagen på året! 
Idag ser planerna ut såhär. Nu ska jag fixa klart mig sen ska jag slänga ut filip som sover bredvid mig -.- för jag ska åka till stan och kolla på lite kläder och fika med hedda. Det blir nog super mysigt med tanke på vilket väder det är ute. Aja efter stan så ska jag till stallet och rida och sen måste jag hem och plugga. Det är väl hur dagen ser ut. Hörs sen puss!

Lördagsmys

Ligger just nu i min nya stora dubbelsäng och smsar. Ikväll har jag bara legat i sängen och kollat på två avsnitt av Franklin & Bash och en film som hette This means war, sjukt rolig. Idag har dagen ägnats åt att plugga so, renskriva min novell och städat och möblerat om mitt rum, som äntligen är mitt eget nu när brorsan har flyttat ut. Det är nog det enda positiva med att han har flyttat. Har också köpt present till Alice idag eftersom att hon fyller år på onsdag. Men nu kan jag knappt hålla ögonen öppna längre så god natt. x

skype leen

Yo brothas! Här sitter vi i Alice säng och skypar med Lukas och Lillis och har precis kollat på xfactor och ätit ben&jerry's. J.E.M var ju så jäävla grymma! Nu väntar vi bara på att se vem som åker ut. Efter utslagningen ska vi kolla på Footloose och ha det mysigt. Det var väll allt antar jag, pusss! x
 

Stallet nästa!

heej!
Kom precis hem från skolan. Sitter och äter lite mackor innan jag ska dra till stallet. Dagen har varit bra, har haft ganska roliga lektioner så skoldagen gick fort. Ikväll ska jag fixa lite i mitt rum eftersom jag och min päron ska byta rum typ nästa vecka. Shit mitt nya rum kommer bli såååå fint!! Förhoppningsvis kommer mikalinn också hit ikväll. Hörs sen. puss!! 

Dejta eller att vara på g?

En sak jag har tänkt på den senaste tiden är de här med när kan man säga att man dejtar en kille istället för att att vara på g. Liksom när jag börjar träffa en kille säger jag ju aldrig att jag dejtar honom utan att vi är "på g" Men vilken ålder är det okej att säga att man dejtar? Det ända jag vet är att jag har typ aldrig hört någon tonåring säga att den djetar någon. Jag sa en gång bara för att se reaktion hos mina vänner att jag dejtade en kille och direkt reagerade dom och sa dejta gör du väl ändå inte? Det gör bara vuxna. Men vad är skillnaden då mellan att dejta och att vara på g? Jag tycker väl att skillnaden är att när man är "på g" så kanske man ses med några kompisar och ser på någon film utan när man dejtar så kanske man går ut och äter och är allmänt mer seriösa. Eller har jag fel? Jag tycker från min egna åsikt att dejta låter sååå mycket bättre än "på g". När tycker ni att man kan börja säga att man dejtar en kille? 

yo

 
Riktigt seg dag i skolan idag, slutade fyra... Solade efter skolan och sen åkte jag hem till Alice och myste en stund. Hjälpte henne skaffa ett skype-konto sen skypade vi med några i hennes klass. Åkte hem vid sju och åt middag och nu ska jag ta och kolla på tv eller något. x
 

hejhej!

Är så jävla teknisk så jag har fixat skype!! Fast egentligen var de mikalinn.. Det är ju jättekul! Sitter och skypar med några från klassen. Idag var jag med Mikalinn och Therese efter skolan och nu ska jag gå med Mikalinn till bussen och sen jogga till stallet. Vi hörs senare.
 

.

Har ju bara en för snygg vän. Bara sju dagar kvar nu nuttis :*

Plugg

Hade en rätt bra dag i skolan idag, hade håltimme på NOn så jag, Isabell och Vladana gick hem till mig och bakade muffins. Jag som skulle sluta med sötsaker... Men men, ibland får man unna sig. Efter skolan hämtade pappa upp mig och så var jag med honom en stund. Hade tänkt att gå en pw nu på eftermiddagen/kvällen men har en massa plugg så vi får se om jag hinner med det. Ska ta och plugga vidare så slänger jag in något inlägg lite senare. x

X factor

Har precis ätit lite middag och nu sitter jag och smsar, kollar twitter, facebook och x factor, multitasking helt enkelt. När min mamma slutade jobbet åkte jag med henne till huset jag bodde i i Jordbro och lämnade lite grejer till min bror som flyttade in där idag. Känns så fel att han flyttar hemifrån, han skulle dessutom inte flytta förrän första november men förra veckan fick jag reda på att han skulle flytta den här veckan istället. Han är alltid så glad och rolig och även om han är en riktig retsticka så kommer jag sakna honom jättemycket. Det kommer bli tyst här hemma utan honom.
 

Sjuk...

Gick hem från skolan idag för jag mådde jättedåligt, vet inte riktigt vad som hände, det kom bara helt plötsligt. Har iallafall varit lite duktig och skrivit klart min hkk-utvärdering som ska in imorgon. Ska ta och skriva lite på min novell också. Imorgon sak jag träffa min pappa efter skolan och efter det ska jag plugga ännu mer. Det blir en massa plugg den här veckan och ska träffa Alice och Ebba också men ska försöka uppdatera så mycket som möjligt. Puss!
 
RSS 2.0