Friluftsdag

Hej! Idag hade vi friluftsdag med skolan. Vi gjorde massa lekar och åkte skidor och badade isvak! Sjukt häftig upplevelse att bada isvak kan jag säga! Men äckligt kallt..

Shoppingen från igår

Lite bilder på de jag shoppade. Men shoppade även ett par skor men dom är hos Lukas så dom får ni se imorgon :)

Shopping

Hej!
Ligger i Lukas säng nu och lyssnar på lite musik och kollar in mina favorit bloggar. Idag har jag varit typ i stan hela dagen med Lukas. Det var ju tänkt att Kally skulle med och sen med hem till mig men hon blev sjuk så de blev tyvärr inte så. Men jag och Lukas drog in till stan iallafall och det blev en hel del shopping. Shoppade upp flera tusen.. oops! Visar allt imorgon när jag är hemma. Efter stan så följde jag med Lukas och hans mamma på en visning vid gullmars på en lägenhet som dom är intresserad av. Och nu är det bestämmer att dom flyttar dit! Dom har även fått sitt hus sålt så om några månader blir det flyttning. Efter visningen åkte vi hem till mig och lämnade shoppningen och så tog hans mamma och min mamma en fika och sen följde jag med Lukas hem för att sova hos honom, så här är jag nu :)

kär

Hej!
Hoppas ni mår bra, ja mår jättebra men har lite dåligt samvete över mitt dåliga bloggande.. Ska verkligen försöka bättra mig! Men de är så svårt när blogg. se appen alltid dampar ur och pappas macbook är alltid upptagen. Svårt liv här! Just nu sitter jag nyduschad och skypar med Andree och Lukas. Imorgon har jag iallafall studiodag och då har jag massa tid till att blogga :) Imorgon ser planerna ut såhär. Upp vid 9 och palla mig till stallet för att rida och fixa allt i stallet sen gå hem och duscha och fixa mig för att åka in till och möta upp min kärlek och kally. Jag har nämligen fått pengar från trygg hansa för mitt finger som wilda bet av för ett år sen ungefär. Så imorgon tänker jag nog shoppa upp lite pengar för om jag känner mig rätt kommer dom pengarna vara upp shoppade inom bara några veckor.. Imorgon tänkte jag kolla efter lite nya skor och en svart väska skulle jag verklligen behöva! Efter stan följer även kally med mig hem och så blir de myskväll. Hon sover kvar så vi åker till skolan tillsammans på onsdag. Ser verkligen fram emot morgondagen! 
 
jag just nu, osminkad. 

Justejustejuste!

Jag och Alice fick våra one direction biljetter idag! Aaaaaaaah! Så sjukt glad att jag ska se one direction och dessutom med min bästa vän, jag tror inte att det kan bli bättre än så! Det kommer bli så jäkla underbart, massor med kramar till alla bara för att jag är så glad!

Dagen

Gick upp vid halv tio, tio och hoppade in i duschen, gjorde mig i ordning och åkte iväg på öppet hus på hermods med vladana. Efter det åt vi på crêperie och det var helt underbart gott och sen var vi på bio på saga och såg 'Les Miserables'. Jag tyckte att den var jättebra men vladana tyckte att den var sådär. När jag kom hem kände jag mig jättehungrig så nu sitter jag och äter pasta med pesto och tomater. Har haft en riktigt mysig dag och nu ska jag ta och kolla på någon film och bara mysa resten av kvällen.

Asdfghjk

Heeej, hade en riktigt shitty vecka så jag kände för att inte göra något alls och det har hållt mig upptagen hela helgen. Har bara legat i sängen och dämpat min mensvärk med mat, godis och många timmar film. Imorgon slutar jag halv elva och då drar jag till gymmet och sen ska jag träffa Alice när hon slutar, måste även plugga lite NO eftersom jag har prov på onsdag. Nu ska jag fortsätta kolla på film och sen ska jag sova. Puss

Min helg

Hej! Tänkte berätta lite om helgen. I fredags sov ja hos Lukas. Vi gjorde inte så mycke, somnade helt sjukt tidigt. På lördagen gick vi upp vid 11 och åt frukost och vid lunch drog vi ut och sprang 4 km. Har inte sprungit på säker 2 månader så mjukstartade lite. Efter joggingturen åt vi lunch och duschade och umgicks vi lite med Lukas underbara mamma och hans bror och hans flickvän. Vi åt även middag där med alla. Super mysig kväll! Efter middagen körde hans brosa oss till stallet så ja kunde ta hand om wilda. Efter stallet hamnade vi hemma hos mig . Och idag har jag inte gjort så jätte mycke. Imorse släppte ja ut hästarna, latmasken Lukas sov djupt när ja gick upp 7.00 -.- när ja kom tillbaka hem igen sov han fortfarande så ja tog av mig alla stallkläder och kröp ner bredvid honom igen och somnade om en timme. vid 12 åkte ja till stan med mikalinn och shoppade lite. När ja kom hem från stan åkte jag till stallet igen och red wilda :) sen va den här helgen slut.

Lite shopping

Lite shopping från veckan

 

NEW YEARS RESOLUTIONS

-

Sitter i soffan och kollar på Chicago fire, ska gå och lägga mig alldeles strax. Helt sjukt att jag redan är trött på skolan men det kan väl bero på att jag inte gillar min skola antar jag. Men nu är det bara två dagar kvar till helgen och så ska det shoppas. Ska köpa massa nya kläder och kanske lite skor också. I helgen eller på typ måndag ska jag köpa gymkort, känner att jag måste komma igång och träna igen. På allvar den här gången. Nej men nu måste jag koncentrera mig på tvn, missar massor. xx

Jan. 07, 2013

Ligger i sängen och kollar på "Scrubs" och ska sova om en stund. Har spenderat dagen hemma, har läst ut 'The hungergames', bakat muffins och annat oviktigt. Har kollat på massa snygga iPhone-skal som jag vill köpa men jag måste bestämma mig för vilket/vilka. Sjukt snygga var de iallafall.

Ska upp i vettig tid imorgon eftersom skolan börja på tisdag. Ska träffa Ebba och åka in till stan, kolla i lite affärer, äta lunch och ha en allmänt trevlig dag bara. Vi har inte träffats på ett tag så det ska bli riktigt kul. God natt bitches!

tävligen

Hej! Innan jag börjar berätta om tävlingen idag så vill ja bara berätta om gårdagen. 
Efter matchen åkte jag från våra kompisar som vi var hos då till stan. Mötte upp Lukas vid medis och sen gick vi vidare till en restaurang som hette big been där dom hade bokat bord och där möte vi även upp Lukas mamma och hans ena brosa och hans flickvän. Efter en stund kom även hans andra brosa och hans flickvän och då beställde vi mat. Efter middagen gick vi en promenad runt i söder och slutade promenaden på ett kafe på söder. Hade en super mysig kväll med massa skatt. Hans familj är så himla härlig! 
 
Nu till tävlingen. Kom till tävlingen lite försent så hann inte gå banan.. så de var bara att lära sig den snabbt innan de var min tur att hoppa. Hon kändes helt okej på framridningen men lite spänd och inte så pigg. Väl inne på banan så blev hon riktigt spänd och envis och hon nittade på första med sen kom hon över men jag blev så arg på henne att de typ svartnade för mina ögon så ja bara hoppade ett hinder för att få över henne så självklart var det fel hinder. Så alltså utesluten i hoppningen. Tävlingsmänniska som jag är blev ja besviken på mig och wilda men släppte de snabbt eftersom det bara var att ladda om till dressyren. Till framridningen kom min tränare och hjälpte mig. Kände redan på framridningen att hon var JÄTTEFIN! Själva programmet gick GALET BRA! Asså jag har aldrig ridit henne så fin. Men eftersom ja blev utesluten i hoppningen så hade ja ingen chans att bli placerad. Jag är både missnöjd och nöjd med dagens tävling men super lycklig över dressyren! Min tränare va nöjda över oss båda så det kändes skönt :) 
 
 

Hemma nu

Hej! Kom precis hem från stallet. Har varit där sen klockan 9 imorse så de blev en tidig morgon. Började med att mocka och fixa hennes mat och sen började jag med att smörja allt fint till imorgon. Packade sedan ner allt som ska me och fixade klart de sista. Hämtade wilda efter de och skrittade henne i ungefär en halvtimme och sen var de dax att åka hem.

Nu ska ja duscha och fräscha till mig för vid halv 2 hämtar ett par kompisar till familjen vår familj för att sedan äta lunch/middag hemma hos dom och kolla på finalen! Shit är redan nervös! Har en magkänsla av att USA tar hem de men Sverige har ändå spelat bra hela vm så tror de blir extremt jämt. Efter matchen ska ja ta mig från ena middagen till den andra. Ska ta mig in till stan och möta upp Lukas och några i hans familj för att kolla lite kläder och kanske äta någonstans eller egentligen Vet ja inte riktigt va vi ska göra där men de blir säkert bra! De blir de alltid när man är med Lukas.

Puss! Hörs senare!

Mysdag

Idag har jag inte gjort mycket. Tog det lugnt fram till typ halv fyra då Alice kom hem till mig men hon stannade inte länge. Halv fem tog jag och mamma tåget in till söder för att träffa Myrna, vi år middag på en jättemysig grekisk resturang och satt och pratade jättelänge. Hade verkligen supertrevligt. Vi bestämde också att vi kanske ska åka ner till Frankrike bara vi tre i slutet på april, början på mars. Det känns ju bara helt underbart, ligga i solen några dagar och få en liten tjuvstart på sommaren. Jag har även glömt att berätta att vi har fått en ny familjemedlem, eller två egentligen men den ena ska vi tyvärr inte ha kvar. Det är iallafall två kattungar som är hur söta som helst! De är nästan helt identiska förutom det vita i ansiktet. Nej men nu ska jag ta och läsa lite i min bok och sen ska jag sova, måste ta och vända tillbaka på dygnet nu när det bara är fyra dagar kvar tills skolan börjar... ugh.

Mycket i livet

Hej! Har varit borta ett tag från bloggen men nu är ja tillbaka! Har haft massa att göra och de har bara varit allmänt mycke i livet. Orkar inte berätta allt som har hänt när ja inte har bloggat så kör direkt på min dag idag.

Hedda sov hos mig inatt och vi vaknade vid halv tolv. Gud ja har verkligen börjat vända om på dygnet nu på lovet, liksom ibland vaknar jag vid halv 2... Inte bra! Aja efter vi hade vaknat så kollade vi på lite film och åt frukost. Vid 3 tiden drog hedda till sitt jobb och ja åkte till mikalinn och hälsade på hennes nya katter. Så himla söta! Var bara där en snabbis för ja skulle till stallet och fixa med lite saker innan träningen. Vid 7 åkte ja, mamma och min tränare till ett ridhus borta i österhaninge med wilda och tränade inför tävlingen på söndag. Eller vill egentligen inte kalla de en tävling för de är inte ens en lokal tävling. Men skitsamma det gick iallafall bra på träningen! Tränade mycke på programmet ja ska rida på söndag. Ja ska rida lätt:B programmet och ja har aldrig tävlar dressyr förut så vi får väl se hur de går. Tur att de också kommer va hoppning på söndag. De är som en cup med hoppning och dressyr, lite kombinerat sådär, så de ska bli super kul! Efter träningen åkte ja hem och duschade och fixade mig för sängen. Nu måste ja sova för de blir en tidig morgon i stallet imorgon! Puss!

NYÅR

Jag hade en helt underbar nyårsafton men Alice och Kally. Åkte hem till Alice vid tre och började förbereda inför middagen och sen kom Kally och de gjorde sig i ordning medan vi lyssnade på massa bra musik och hade det allmänt trevligt. Vid sju började vi med förrätten samtidigt som vi körde något dansspel på kinect. Vi hade en rätt lugn kväll med god mat, trevligt samtal och mängder av skratt! Strax efter elva åkte vi till gropen för att titta på fyrvekerierna, träffade min bror där så vi tittade med han och hans kompisar. På tolvslaget kysste jag såklart Alice, mitt livs kärlek hahah. Vi åkte hem till Alice igen och fick sedan vidare till ert par bekanta där Alice föräldrar var. Vi kom väl i säng runt fyra, somnade runt halv fem och gick upp halv två dagen efter. Riktigt lyckat alltihop, hur trevligt som helst.

Nu till topparna och dalarna under 2012.
Börjar med det negativa så jag kan avsluta med något positivt.
DALAR:
Öland - jag hade trevligt och så när jag var där med solsken och långa dagar på stranden men jag var inte på en bra plats mentalt. Det var mycket här hemma som tyngde mig och gjorde att jag inte kunde njuta till fullo av Öland.
Skolstarten - att börja skolan utan Alice vid min sida var svårt, jag kände mig vilsen och inte på min rätta plats. Det kändes fel att inte ha min bästa vän vid min sida och jag var rädd att vår vänskap skulle rinna ut i sanden. Men det visade sig ju att jag hade helt fel om det.
TOPPAR:
En nyfunnen syster - nu är det precis ett år sedan jag lärde känna Myrna och hon är idag som en syster för mig. Det har varit ett jobbigt år samtidigt som det har varit riktigt bra. Jag har alltid velat ha en storasyster och jag hade inte kunnat be om en bättre än Myrna, hon är den absolut finaste.
Frankrike - Det var nog den bästa veckan på hela året. Absolut inga bekymmer överhuvudtaget, bara massor av sol, bad och god mat. Det var helt underbart.


Nu är jag tillbaka

Jag har inte bloggat på mer än en månad nu pga ett rörigt privatliv men nu så! Pallar inte med det här "Nytt år, nya möjligheter", känns lite klyschigt och de senaste åren jag sagt så har det inte blivit riktigt som jag tänkt. I år kör jag mer på ett "ta dagen som den kommer"-koncept och försöka göra det bästa av varje situation. Kommer ett nytt inlägg om en liten stund om nyårsafton och lite toppar och dalar från 2012.

RSS 2.0