Teacup-pig

Har suttit och googlat mikrogrisar, jag vill så gärna ha en! Ni kanske inte vet att jag hade en gris för ett par år sen men vi var tvungna att avliva henne. Hon hette Knisen och jag saknar henne så otroligt mycket. Så jag har spenderat en del av kvällen till att googla mikrogrisar och försöka övertala mamma att köpa en. Jag har inte riktigt lyckats övertala henne än men vänta bara, jag vet att hon också vill ha en. Jag ska nog lyckas till slut.

Alice hääääär!

tjooo!
Nu är jag hemma! helt underbart heller hur? Nej men det är så att vi har glömt laddaren till vår bästa data på landet -.- pappa ska hämta den i helgen så det blir lite dålig uppdatering nu iböjran. pöööss!

Förlåt

För att jag inte har bloggat men jag hade jättesegt internet när vi var ute med båten. Jag hade det jättemysigt. Vi solade och badade hela dagen och på kvällen grillade vi och kollade på film uppe på flybridgen men kapellet på. Det blev typ som en liten koja, hahah. Kom hem vid fem och nu sitter jag och kollar på film.

-

Sitter i väntrummet på vårdcentralen, ska till läkaren för att kolla upp mitt knä. Har haft problem med det under en längre tid nu så äntligen ska jag kolla vad det är. Efter det ska jag kanske träffa Emma men hon svarar inte i telefonen så jag vet inte hur det blir. I helgen, om det blir fint väder ska jag kanske ut med Emma och hennes familj på deras båt. Älskar att vara ute på sjön, det är så lugnt och skönt. De senaste dagarna har jag inte gjort någonting så jag har inte så mycket att skriva om. Och nu ska jag in till doktorn så, bye.

Farsta Centrum

Sitter och kollar på första säsongen av desperate housewives. Gick upp runt nio för min bror fyller år och vi skulle sjunga för honom så jag är riktigt seg... Idag ska jag dra till Farsta centrum och köpa lite grejer, har ingen att åka med än så länge men det löser sig. Nu måste jag gå och klä på mig och göra mig i ordning, bye.

Nina Nesbitt

Hola Bitches! Sitter och fixar lite med tumblr, har nyligen bakat lite kakor till min brors 18-årsdag imorgon, chocolate chip cookies. Smakade påp en och dom blev riktigt gooooda. Idag var jag och kollade på Nina Nesbitts garden gig i kungsträdgården. Bästa dagen på sommarlovet, helt klart! Vi stod några stycken och väntade vid St Jakobs kyrkan tills hon kom och då satte vi oss på gräset och så spelade hon några låtar. Efter spelningen tog hon bilder och skrev autografer, medan hon gjorde det satt vi några stycken och pratade med hennes mamma som är helt underbar. Fick bild med Nina och hon singerade min sko, haha. 
 
 
 

Nina Nesbitt

Hola Bitches! Sitter och fixar lite med tumblr, har nyligen bakat lite kakor till min brors 18-årsdag imorgon, chocolate chip cookies. Smakade påp en och dom blev riktigt gooooda. Idag var jag och kollade på Nina Nesbitts garden gig i kungsträdgården. Bästa dagen på sommarlovet, helt klart! Vi stod några stycken och väntade vid St Jakobs kyrkan tills hon kom och då satte vi oss på gräset och så spelade hon några låtar. Efter spelningen tog hon bilder och skrev autografer, medans hon gjorde det satt vi några stycken och pratade med hennes mamma som är helt underbar. Fick bild med Nina och hon singerade min sko, haha. 
 
 
 

Mamma Mia!

Älskar den här filmen! Är barnvakt åt Mio, min kusins son. Han är såå tokig att jag bara vill äta upp honom. Idag har jag inte gjort ett dugg, kom hit vid fyra och har lekt med den lilla illbattingen sen dess. Imorgon tror jag att jag ska träffa vladana en stund, får se vad vi hittar på. Nu ska jag kolla klart på filmen, god natt.

Ojojoj

Kom precis på att jag inte har bloggat på hela dagen. Har helt glömt bort det haha. Jaja, just nu sitter jag med min hund och kollar på tv och smsar. Ska gå och lägga mig snart för jag är suuuupertrött. Är hos min mammas kompis och ska sova här. Hon och hennes familj är på semester så vi är typ husvakt och det är typ jättemysigt här, hahah. Sover ensam nere i källaren, oooooh. Nej men jag har min söta hund som håller mig sällskap. Nu ska jag sluta svamla så bloggar jag mer när jag vaknar in the morning. (mitt mysiga lilla krypin på bilden nedan) Pussar.

Outfit

Sitter på tåget in till stan för att äta lunch med Vladana och Jenny. Tänkte bara slänga in en bild på min outfit idag. Nya randiga shorts från Hollie, ny skinnväst från Hollie, svart tubtopp och Jeffery Campbel-isch skor som jag inte kommer ihåg vart jag köpt. Solglasögon från Urban Outfitters i Chicago och halsband från jag har ingen aning.

Ligger i badet och lyssnar på Olly Murs, så otroligt skönt. Vattnet är så varmt att mina ben ryker, hahah. Idag har jag städat mitt rum och fikat med min mamma. Mer än det har jag inte orkat för jag sov jättedåligt inatt och är därmed väldigt trött. Nu ska jag återgå till mitt bad och njuta en stund till, puss!

Being good at being stupid doesn't count.

Hänger i en fågelgunga med Wayayay (Jenny) och pratar lite och kollar tumblr posts.. Åkte hem från stan vid halv fem och då åkte jag och Jenny hem till Jenny och åt lite sen gick vi ut och satte oss här och åt en ben&jerry's. Köpte ett par mjukisshorts på monki. Nu måste Jenny gå hem för hon håller på att kissa på sig så jag drar väl hem och kollar på en film eller nåt, bye!

Wayne's coffee

Här sitter vi med varsin iPhone i handen och bloggar allihopa. Vladana skulle komma lite senare men vi vet inte när. Vi lär bli sittande här ett tag iallafall för det bara öser ner ute, det haglade nyss också... Vet inte var vi hittar på sen, kanske åker hem till någon eller nåt. Nu ska jag vara lite social, puss!

Two week Mikey takeover

Nu är det bara jag som kommer blogga här i två veckor för Alice är ju på landet. Imorrn ska jag till Årsta havsbad med Moa, Jenny och Vladana. Vi har inte setts så mycket på lovet så vi har en del att prata om. Ligger i soffan och kollar på tv, funderar på att sätta på en film eller något. Har en jävla gruppkonversation med tjejerna så det plingar till i min telefon HELA tiden haha. Nej nu måsta jag kolla vad dom har skrivit om mig, bye bitches!

Borta ett tag

Heej! 
Nu åker jag till landet i två veckor ungefär och kommer ej kunna blogga. Mikalinn får klara sig själv ett tag så ni får vara extra snälla mot henne okej? Hörs om ett tag pöööss!

Orkar inte med mig själv.

Sitter på bussen och är halvvägs till Vega för att hämta lite grejer hos Alice och lämna lite grejer hon hade hos mig och inser plötsligt att jag glömde hennes grejer hemma. Ibland orkar jag fan inte med mig själv. Ååååh! Jaja idag ska jag inte göra något speciellt förutom att hämta mina grejer hos Alice. Kanske hittar på något senare men har egentligen ingen lust. Men vädret går ju inte och klaga på, kanske lägger mig på balkongen och solar lite. Igår hade jag jättetrevligt hemma hos Moa, kom hem vid ett och då var jasså trött att jag gick och la mig direkt. Lite osammanhängande inlägg men vafan. Puss på er så länge!

Chill

 
 
Lite bilder från idag. Jag och hedda har badat och solat och lyssnat på galet bra musik! pöööss
 
 
 
 
 

snart drar vi!

Nu har jag och Hedda precis vart och släppt ut hästarna. Nu håller vi på att packa till landet. Ikväll åker vi! Ska bli så himla skönt att komma bort lite. Hörs sen. pöööösss

Varje dag utan dig är en kamp men jag försöker klara mig utan dig, men de är svårt för du va den som fick mig att le som ingen annan

De ända jag vill är att du ska vara här. Jag saknar dig så mycket så det finns inga ord som skulle kunna beskriva min saknad. Saknaden efter dig gör mig liten och svag. Det skulle vara du och jag. Jag såg hela min framtid med dig. Du skulle vara pappan till mina barn och vi skulle bo i ett hus i skärgården. Jag skulle aldrig behöva säga farväl till dig för du skulle alltid vara med mig vid min sida. Du räddade mig från djupet och hjälpte mig upp. Upp till en plats där jag aldrig har varit på förut, en plats med lycka, hopp och kärlek. Aldrig hade jag upptäckt så mycket hopp och kärlek. Det var på den platsen jag skulle stanna. Jag kände mig hemma där och jag litade på dig. Men du gjorde de du lovade mig att aldrig göra! Du försvann från ingenstans, du sa inget du skrev inget. Du var bara borta. Du lämnade mig på platsen helt ensam. Du visste hur mycket du betyde för mig, du ägde mitt hjärta men ändå bara försvann du. Jag litade på dig mer än någon annan och jag trodde aldrig de här skulle hända. Jag ställer mig frågor varje dag, Varför? varför gjorde du såhär mot mig? Var jag värld dehär? Betydde de vi hade igenting för dig? Jag kan inte förstå att jag aldrig mer kommer se dig som min, att jag aldrig mer kommer få känna dina läppar mot mina, att aldrig mer kommer du knacka på min dörr och fråga om du får komma in. Aldrig mer kommer du kalla mig älskling. Allt de är bort, borta över en natt. Du är död.
 Att räkna alla tårar som jag fällt för dig är som att räkna stjärnor och det går ju inte. Platsen som var fylld med kärlek och lycka förvandlades snabbt till en väldigt mörk plats där jag inte vill stanna kvar på längre men vart ska jag ta vägen? Du är borta och du har med dig mitt hjärta. Allt är borta och här står jag och kan inget göra annat än att sakna och minnas de som en gång var. Det finns tre ord som beyder väldigt mycket för mig och jag har aldrig menat dom så mycket som när jag sa dom till dig. Jag önskar att jag kan säga att jag vill att du ska komma tillbaka men de går inte för de kommer aldrig bli som förut. Jag försöker glömma och hitta tillbaka men de är svårt. Utan mina vänner är jag ingenting och jag älskar er och ni vet vilka ni är!

en tröttt alice..

Heej alla underbara!
Kom precis hem från Mikalinn eller egentligen från emma för jag åkte till emma innan jag åkte hem från mikkis för att hämta min plånbok jag hade glömt där för några dagar sen. Idag måste jag till stallet och packa till wilda, vi ska ju till landet imorgon och prinsessan ska ju med. Ikväll kommer hedda och kanske kally. Hedda ska med en vecka till mitt landställe, supermysigt! Fyfan va vi ska busa där! 

God natt folket.

Kom hem för en liten stund sen, har varit hemma hos en kille som heter Maxi med några kompisar, supermysigt. Vi skulle egentligen inte dit, vi var hemma hos Alice och chillade och hade precis börjat baka en kladdkaka när de frågade om vi ville komma dit, och vi var liksom helt ofixade och bussen gick en halvtimme senare så vi stressa som fan. Kom dit vid 20 i tolv och va där till ett ungefär, inte så lång tid men både jag och Alice ville hem och sova. Nu ligger vi här också, Alice helt utslagen och jag kämpar för att hålla ögonen öppna, god natt! Slumpad bild från Öland

Mysigt väder

Sitter i Alice stall och lyssnar på musik medan hon rider. Jag satt nere i volten ett tag men det regnar så jag bestämde mig för att gå upp i stallet och torka. Hon är väl klar om en kvart tjugo minuter och då cyklar vi hem och äter middag, vilket passar bra för jag är vrålhungrig. Min mage låter som en sjuk valross... Idag var jag med mamma, Anders, Pernilla och Patrik och shoppade lite. Jag köpte ett par svarta jeans, ett par shorts och en skinnväst, lägger upp bilder imorgon. Ikväll ska jag sova hos Alice och imorgon ska jag träffa min pappa och sen på kvällen ska jag till Moa. Det var allt för den här gången. Puss!

kvällens

ni får en bild på kläderna sen men såhär är mitt face ikväll :)

Iron man

Sitter i soffan med en smoothie i hand och Iron man på tvn. Riktigt mysigt. Älskar Robert Downey Jr också, så underbar. Det var allt jag hade och säga, puss.

My life

hej!
Inatt satt jag och frida från klockan 9 på kvällen till 2 på natten och fixade med våra naglar, hahah slutade med att jag tog bort allt jag hade  fixat.. Imorse hade jag frukost i stallet så jag va upp 8 imorse, alltid lika kul! Har precis varit hemma hos min mormor och ätit god lunch med familjen. Nu ska jag ta och fixa mig lite för ikväll ska jag träffa lite roligt folk. PÖÖSS!

.

"Den värsta känslan i världen är när du hatar och älskar någon på samma gång. Och det är svårt att se saker förändras, när allt du vill är att det ska vara som vanligt. Det är jobbigt när du vill släppa taget, men du fortsätter att hålla kvar. När du vill gå vidare, men du är kvar på samma plats som du startade på. När du har så mycket att säga men inte vet vart du ska börja. När du vill ha kvar någon i ditt liv, men allt du gör är att putta dom längre och längre ifrån dig. Det är så svårt att se tillbaka på hur saker brukade vara, och se på det nu och inse att saker är annorlunda och att det aldrig kommer bli som det var. Du säger till dig själv att det inte är värt det, men om det verkligen inte hade betytt något, hade du inte lagt ner så mycket tid på att tänka på det.

Waaaaay

Blogg.se appen funkar igen! Äntligen! Nu blir det nog lite bättre bloggning och mer bilder. Som jag har väntat på att den ska börja funka :)))) puss så länge!

..

Heej. Sitter och lägger över bilder från min mobil till datorn och lägger in musik på mobilen. Bara så att ni vet så tar det en jävla tid att flytta 2 500 bilder till datorn, jag har hållt på i några timmar nu.. Men det behövdes för ungefär 90% av mitt minne var bara bilder och det fanns ingen plats kvar för att synkronisera min spotifylista. Idag har jag inte gjort så mycket, jag bakade en tigerkaka och åkte med den till min mammas jobb för det ville de att jag skulle göra. Jag hade ändå ingenting annat för mig så jag tänkte, varför inte liksom? Mer än det har jag inte gjort något speciellt alls. Imorgon har jag inte heller något planerat men något hittar jag väl på, om någon vill träffas så är det bara att höra av sig. Nu ska jag ta och kolla på 'Sex and the City' och sen tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Puss på er!
 
Moa, Alice, Olivia, Jag och Isabell i Romme

förlåt

förlåt för så himla dålig uppdatering men jag har varit upptagen. Ikväll va jag med massa kompisar och bada i vändelsö. Hade jätte mysigt. Hörs mer imorgon lovar! pöööss

Väntar på heddis

tja!
Nu har jag precis varit i stan och träffat min mentor. Vi tog en fika vid kungsträdgården och pratade lite. Efter det åkte jag till söder och möte upp mamma och pappa och louis och några vänner till familjen för att äta middag på ett ställe där. Det var super god mat och jätte mysigt. Nu är jag hemma och väntar på att heddis ska komma och mysa med mig ;) 
verkligen jätte ful bild på mig men aja den är iallafall frrån idag :)

asdfghjk

Sitter och kollar på family guy, Har inte gjort något vettigt på heeela dagen. Skulle träffa Alice men så blev det inte. Ska nog gå ut och gå en sväng, känner att jag behöver röra lite på mig. Tänkte bara slänga in ett inlägg och låta er veta att jag levde för jag har INGENTING annat att skriva om idag. Bye!
 
Längtar...

fika med mammi

hejhej!
Nu åker jag och mamma till mammas kompis och tar en fika :) Hör av mig sen. puuuss

My standards are unrealistically high for how unattractive I am

Halloj! Sitter och väntar på att tiden ska ticka iväg fortare, ska gå till tåget om en stund och möta Vladana så åker vi in till stan och sätter oss i någon park och tar en fik. Vi har inte bestämt oss för vilken park än bara. Förlåt om jag har varit dålig på att blogga men min dator vill oftast inte som jag vill och jag hatar att blogga från safari för det går inte att lägga upp bilder. I lördags var jag som sagt med Olivia i Rålis och hade e liten piknick, tyvärr kunde Alice och Kally inte följa med. Efter det åkte vi hem till mig och kollade på film och sen sov vi hos Olivia. Igår skulle vi gå på bio men istället köpte vi massor av gott och satt hemma hos mig och kolla på film och svulla.
Sitter och kollar på mina naglar och har konstaterat att jag måste göra något åt dem, de har blivit riktigt långa vilket är bra men dom är jättefula. Jaja, har inte tid att göra något åt naglarna nu, slänger på lite lack så länge. Nu måste jag packa ner lite grejer i min väska och sedan bege mig mot tåget, PUSS!
 
Dagens ↓ (shitty quality)

Tar dag för dag

hej.
Mår lite bättre idag. Kommer nog att ta ett tag tills jag känner mig helt 100 bra. Nu ska jag jogga till stallet och pussa på min lilla prinsessa. Igår red jag dressyrlektion och hon var rikigt fin! Shit va jag fick rida, men tillslut blev hon fin och mjuk. Ikväll blir det bio med hedda, blir förhoppningsvis en skräckfilm, vill verkligen inte se någon kärleksfilm vid det här lagret..
min träningsoutfit idag.
Fixade mina naglar lite, visst blev dom söt?
 

Jag klarar mig inte utan dig...

hejhej
Igår hade jag super trevligt, lärde känna massa roligt nytt folk. Kanske inte mår jätte bra idag efter igår man va fan orkar inte bry mig. Igår hände det även till sak. Jag och daniel har gjort slut och vill bara säga det för orkar inte ha några som frågar hur det är mellan oss. Jag mår inte så bra för tillfället. Får se hur mycket jag kommer orkar blogga nu dom senaste dagarna. Jag är så glad att jag har mina fina vänner som får mig att le även fast allt är åt helvete. puss

utgång!

tja!
Nu ska jag och kally springa iväg till bussen. ikväll ska vi till vändelsö och träffa lite roligt folk. I torsdags var jag på grönan, shiiit va kul det var! Var där med hedda. Åkte nästan allt, känner mig lite coool ;) Igår var och fixade mina naglar :)
såhär ser jag ut ikväll.
såhär blev mina naglar :D

Hejhej

Förlåt att jag inte ha bloggat på flera dagar men jag har faktiskt inte orkat. Just nu sitter jag och äter melon och kollar på Inglourious Basterds, riktigt mysigt. Imorgon ska jag till Rålis med Olivia och kanske Alice och Kally och ha en liten piknick. Innan det ska jag hem till min morbror för han fyller år och efter det drar vi. Det ska tydligen bli riktigt varmt imorgon också så det blir perfa. Öland tycker jag Alice sammanfattade väldigt bra i ett tidigare inlägg förutom de fula bilderna på mig... Jag lägger också upp lite bilder så småning om. Nu måste jag ägna mig åt filmen. Puss!

öland

Jag och mikalinn har ju varit på öland i nästan en vecka. Vi kom hem i förrigår. Vi bodde hos mikalinns farmor, hennes farmor är så söt! Tanken med den här resan var väl att komma bort en stund och bara ha det skönt och träffa roligt folk, men riktigt så blev det inte. Ibörjan var allt jättebra och fint väder men sen upptäckte vi att dom ungdomarna som fanns där va extremt dryga och tråkiga.. Det fanns ju liksom inte jätte mycket att göra där på kvällarna tillexempel. Men vi hann sola, bada, köra gokart, träna och shoppa lite. Problemet var när vi var där hände det en hel del saker hemma i stockholm som gjorde att vi ville hem ganska mycket och gjorde att vi inte mådde så bra där. Men visst hade jag det super mysigt där också!
 
ölandsbron
 
 
söt sköldpadda :)
mikkis
HAHAH drivbild på hög nivå!
 
 
 
ser ni skillnaden! :O?
 
jag och mikkis är så himla pedanta
på bussen påväg hem, haha
 
 
 
 
 

Älskade vänner!

Godmorgon!
Hoppas allt är bra med er? Igår var bland den konstigaste och jobbigaste dagen i mitt liv. Jag trodde seriöst att mitt liv skulle ta slut och att jag aldrig mer skulle få träffa den personen jag älskar mer. Jag var helt säker på att allt var slut. Men kvällen slutade bra! Jag är så lycklig. Men jag måste säga att mina vänner är helt underbara. Såna här vänner finns bara film men tydligen inte för mina vänner är bättre än dom på filmer. Vad skulle jag göra utan dom? Älskar er. 

Stockholm i mitt hjärta!

Heeej!
Nu är vi äntligen hemma! Det känns helt underbart att vara tillbaka. När vi satt på bussen och såg stan så fick jag världens lyckligaste känsla! Skriver ett långt inlägg om öland imorgon eller ikväll och då får ni massa bilder också :)
det här har jag även lyckats med idag!

Fuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuck

Det här gick ju år helvete. Dagen var skitbra tills vi skulle åka hem. Vi blev skjutsade till busshållplatsen och så stod vi där och väntade på bussen och när bussen kom körde den bara förbi för vi hade tydligen blivit skjutsade till fel hållplats. Tårarna bara sprutade, inte för att jag var ledsen utan för att jag blev så oerhört arg. Jag ville bara hem. Busschauffören - som vet att två tjejer på passagerarlistan inte gick på bussen - såg oss men tänkte tydligen inte på att stanna och fråga om det var vi som skulle på. IDIOT! Nu är en ny buss bokad iallafall, klockan 07.15 imorgon bitti. Går och lägger oss tidigt ikväll för att orka upp imorgon. Nu längtar jag bara hem. Låter som ett litet barn som längtar hem till mamma men det har hänt massa skit så jag vill bara vara hemma nu. Imorgon är vi hemma vid tre och det ska bli skönt att träffa min kära familj igen. Har bränt mig och satt mig i brännässlor också, den här dagen suger bara så hårt. Nu kan det iallafall inte bli värre så det är bara att blicka framåt och vara positiv resten av dagen. Puss på er så länge!

Öland

Förlåt för att vi har uppdaterat jättedåligt men täckningen här på Öland suger. Nu ligger vi iallafall på stranden och steeeeker, lite bränna har man fått här ändå. Imorgonåkte vi hem, vi skulle igentligen åkt hem på torsdag men det har hänt massa skit så både jag och alice känner att det är dags att åka hem. Bussen går vid tre och vi är hemma i Stockholm vid elva. Nu ska jag återgå till min bok och sola. Puss på er! (ingen bild för appen funkar fortfarande inte)
 
RSS 2.0