middag med släkten

heej! 
Nu ska jag på middag med släkten. såhär ser jag ut idag.
vi hörs senare! puss

Love my life

hej! 
Sitter och väntar på linus nu. Han kommer nog snart hem till mig. Vet inte vad vi ska göra riktigt, bada i poolen tror jag :) Ikväll ska jag rida dressyrlektion så de blir nog ingen uppdatering ikväll :( puuss!

No blogglust

Tyvärr ingen blogglust at the moment men jag lovar att blogga snart igen och då ska mina inlägg bli roligare och lite mer variation. På senaste rudan har jag inte haft någon insperation och inte mått speciellt bra. Men jag kommer snart tillbaka. Behöver bara några dagar...

Trött tjej!

hej!
Nu är jag hemma efter en lång dag på rudan. Ibörjan var allt kaos. Ingen visste va vi skulle göra där och vi som skulle hålla i lekarna hade ingen koll på någonting, men de löste sig och dagen blev bra tillslut. Vi grillade och spelade olika bolllekar också, dock är de skit tråkigt tycker jag! Efter vi hade slutat följde jag en tjejkompis hem till henne sen möte vi upp en tjejkompis till oss. (vi alla går i samma klass) Vi gjorde inte så mycket. Satt mest och pratade om allt möjligt, men de är ju skönt de också ibland :) Nu är jag sjukt trött. Skulle helst vilja sova men nu måste jag till stallet -.- Hörs sen. puusss

Godmorgon!

Hej! Nu ska jag precis springa till bussen. Idag ska vi inte vara i skolan uten på rudan. Där ska vi ha lekar och massa skit hela dagen för att lära känna varandra mer :) Blir nog bra. 
hahah jättekonstig bild, men men puss!

jag och kally i morse

Skolfoto

heej! 
Efter stallmötet igår kom kally hem till mig och sen sov hon här, så nu sitter vi här och äter frukost och ska snart börja fixa oss. Idag har vi skolfoto. Jag lägger upp bilder sen. puss!

stallmöte

Hej!
Nu ska jag till stallet och ta hand om min prinsessa. Får se om jag ska rida idag, liksom kolla vädret! :O Men om det slutar regnar så blir det ett ridpass i skogen. Vid 6 tiden ska vi ha stallmöte med alla i stallet. Antagligen så är mötet hemma hos mig eller så är de i stallet, vi får se :) Allt fungerar så bra i stallet nu så tror inte vi kommer ta upp så mycket, kanske bara lite om hur vi ska göra med allt till hösten. Men vi hörs snart igen. puss! 

Det fanns bara du men jag är lyckligare nu

hej!
Hoppas de är bra med er. Med mig är det toppen. Hela morgonen har jag städat mitt rum och fixat med mina kläder. Men nu börjar jag bli klar :) De är så himla skönt att ha städat rum. Ska äta lunch nu sen åker jag nog till stallet. Bloggar mer sen. puuss

.

Ligger i soffan och kollar på Iron man 2 som precis började. Idag har jag gjort absolut ingenting, bara gått runt hemma och inte varit utanför dörren en enda gång. Så jag har inte så mycket att berätta om så vi hörs imorgon. Puss!


godnatt sötisar!

heej!
Ligger i sängen och snackar med några killkompisar. skulle egentligen vara med kally idag men vi är imorgon istället. Det fick bli en lugn kväll. Nu ska jag kolla på film med mamma, puss!
 

Okej det här gick ju inte så bra.

hej!
Hahah de gick ju bra för mig att uppdatera oftare..not! Jag har inte haft en chans att kunna blogga dom senaste dagarna. Igår efter skolan åkte jag direkt till stallet och tog hand om wilda och gick en promenad med henne. Efter stallet åkte jag hem och fixade mig sen tog jag mig till hedda. Hemma hos hedda hade vi sex and the city kväll. Hur mysigt som helst! Åt massa choklad och godis, hihi. Imorse kollade vi på några olika filmer och serier och chillade galet. Vid 2 tiden drog jag sen vidare till min lillebrors fotbollsmatch (som dom vann! :D) Efter de åkte jag och mamma till stallet och hoppade med wilda, det gick hur bra som helst! Nu är jag hemma och har precis ätit en super god middag med familjen. Kan livet bli bättre? 
Jag och hedda i somras :D

If the price of acceptance is dignity, then it's not affordable

Avslutade precis ett långt samtal med min älskade Alice, vi hade så mycket att prata om redan. Igår var ju första dagen i skolan för mig och jag hade typ bara ett möte med min mentor om hur nian skulle bli och fick material och sånt. Efter skolan gick jag och Vladana till centrum och kollade runt lite. Köpte några armband på Gina och två ringar. Idag var första riktiga skoldagen och den var väl okej. Den känns fortfarande konstigt att inte ha Alice vid min sida, jag känner mig annorlunda utan henne. Men det är bara att ta tjuren vid hornen och köra på som om hon inte försvunnit, nu är skolan och betygen prio ett. Ska få bra betyg och komma in på en bra skola och äntligen komma bort från hålan Haninge. Vill inte vara kvar här längre, känner mig klar med den här delen av mitt liv och vill gå vidare till något nytt. Nu är det bara sista året i grundskolan kvar och jag hoppas att det går lika fort som Usain Bolt springer 100m. Efter skolan idag träffade jag min pappa och åt tidig middag med honom, jag hade jättetrevligt. Imorgon är det fredag och sen är helgen här igen. Har inget planerat men något hittar jag väl på. På måndag ska jag iallafall träffa Alice, äntligen. Träffade henne i tisdags men det känns verkligen som att det behövs igen nu.


Mina nya armband

If the price of acceptance is dignity, then it's not affordable

Avslutade precis ett långt samtal med min älskade Alice, vi hade så mycket att prata om redan. Igår var ju första dagen i skolan för mig och jag hade typ bara ett möte med min mentor om hur nian skulle bli och fick material och sånt. Efter skolan gick jag och Vladana till centrum och kollade runt lite. Köpte några armband på Gina och två ringar. Idag var första riktiga skoldagen och den var väl okej. Den känns fortfarande konstigt att inte ha Alice vid min sida, jag känner mig annorlunda utan henne. Men det är bara att ta tjuren vid hornen och köra på som om hon inte försvunnit, nu är skolan och betygen prio ett. Ska få bra betyg och komma in på en bra skola och äntligen komma bort från hålan Haninge. Vill inte vara kvar här längre, känner mig klar med den här delen av mitt liv och vill gå vidare till något nytt. Nu är det bara sista året i grundskolan kvar och jag hoppas att det går lika fort som Usain Bolt springer 100m. Imorgon är det fredag och sen är helgen här igen. Har inget planerat men något hittar jag väl på. På måndag ska jag iallafall träffa Alice, äntligen. Träffade henne i tisdags men det känns verkligen som att det behövs igen nu.

Det finns ett slut för alla.

hej sötisar förlåt för min dåliga uppdatering men jag har haft så mycket nu med nya skolan och allt. Börjar som vanligt imorgon, puuuss

Back in la Suede

Nu sitter jag i bilen på väg från mormor och morfar, åkte dit direkt från flygplatsen och nu ska vi åka och hämta Ludde. Har saknat honom sjukt mycket. Sen ska jag träffa Alice en stund, har inte träffat henne på lite mer än en vecka men det känns som en evighet. Ska bli så himla kul att träffa henne och prata om så mycket. Jag är riktigt trött efter flygresan och allt så ikväll somnar jag nog tidigt. Huvudvärk och illamående och trött i hela kroppen. Vi får se om jag orkar blogga senare annars hörs vi imorgon efter skolan. Puss!


Taxi som vi vaktade i Frankrike

Sista kvällen

Ligger på balkongen och känner mig lite sorgsen för att det är sista kvällen här... Planet hem går klockan 11 imorgon och vi landar klockan två. Direkt när jag kommer hem ska jag träffa Alice, har saknat henne så sjukt mycket. Vi kommer ha så otroligt mycket att prata om, men det ska inte bli kul att komma hem och börja skolan igen. Skulle lätt stanna kvar här en vecka till om jag inte saknade Ludde och Alice så jävla mycket. Har inte tagit jättemycket bilder och de flesta ligger på kameran så de får ni se imorgon eller på onsdag. Nästan lite ångest över att börja skolan igen, kommer kännas riktigt konstigt utan Alice. Men vi gör det bästa av situationen och tänker inte på det negativa nu. I år är det betygen som är prio ett. Det här kändes som ett rätt rörigt inlägg men skitsamma. Hörs imorgon, puss och god natt!


(gamla bilder)

Norlie & kkv

heej!
Nu drar jag till grönan med hedda för att se norlie & kkv!! Jag är skit taggad! :D

Idag är en bra dag

Heej!
Kom precis hem från skolan. Shit va nice de känns. Tror nian kommer bli riktigt bra! Nu ska jag bara äta och chilla sen vid halv 2 ska jag vara hos tandläkarn, ska dit alldeles själv, hjälp! hahah. Efter de drar jag vidare till stallet och sen blir det förhoppningsvis grönan, norlie & kkv spelar ju ikväll. 

Du är den finaste jag vet.

Att börja nian utan min bästa vän kommer kännas riktigt konstigt men allt jag vill är att hon ska ha det bra och det vet jag att hon kommer få i sin nya skola. Det är det som betyder mest för mig, att hon mår bra och är lycklig. Det här året har varit riktigt tufft men allting blir bättre och bättre. Allt som hänt har bara gjort henne starkare och hon är värd allt gott livet har att ge henne. Hon förtjänar att beundras för det som hon klarat sig igenom och hon ska veta att jag är stoltast av alla. Jag chockeras varje gång hon visar vilken stark och underbar person hon är och jag är stolt att säga att hon är min bästa vän. Hon är den jag pratar med om allt. Det är henne jag berättar saker för som jag skäms för att berätta för andra, det är hon som förstår mig och accepterar mig för den jag är och jag är förevigt tacksam för det. Der är hon som alltid har stått vid min sida. Det är läskigt hur vi kan vara så otroligt olika men samtidigt kusligt lika, hon är systern jag aldrig fick och personen som jag älskar över allt. Hon är som familj för mig och hon gör mig stolt varje dag. Jag älskar henne mer än ord kan beskriva och hennes namn, det är Alice Rutström.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3805149/images/2012/pic_50315ce8e087c3080e00636d.jpg" class="image">

Miss you too

Saknar dig också Alice! Vi kommer ha så mycket att prata om när jag kommer hem. Kommer hem vid fyra på tisdag, vi kanske kan träffas då? Älskar dig så mycket min fina vän, det finns ingen som du.

Saknar dig min vän!

Gud va jag börjar sakna mikalinn nu! Fan tycker att hon kan ta och komma hem till lilla mig nu! Hon har varit borta tillräckligt länge :( Men jag vet att hon har det skönt där borta och jag tycker verkligen att hon är värd lite semester, men man kan ju inte låta bli att sakna henne iallfall ;)

Skolan imorgon!

Hej!
Shiiit skolan börjar imorgon. Jag kan inte riktigt förstå de. En till sak jag inte kan förstå är att jag faktiskt ska börja i en helt ny skola med helt nya människor förutom kally då ;) Ska bli så himla mysigt att gå med min bästavän i ett helt år! fast Jag är jätte spänd inför imorgon, vad får jag för lärare, hur ser min klass ut? Hjälp! Nej men de kommer nog att gå bra. Har redan lagt upp de jag ska ha på mig imorgon, hihih. Undra om jag kommer kunna sova ikväll.. Fixade precis mina naglar också, vad tycker ni?
 

Förlåt!

förlåt för min otroligt dåliga uppdatering dom senaste dagarna.. Har inte riktigt haft tid och lust. Iallafall igår var jag i stallet riktigt tidigt och red min prinsessa. Efter stallet drog jag hem och fixade mig sen kom kally så firade min familj henne. Vi bakade tårta och hon fick sina presenter. Sen vid 5 drog vi in till stan och shoppade. Kally shoppade massa, jag köpte bara en tröja på H&M och sen ett as coolt halsban! :D När vi hade shoppat klart allt gick vi till kungshamn på ung och lyssnade på massa olika band, vi va väl hemma vid 2 på natten. Jag hade klackskor på mig och dansade i de, tror ni jag hade ont i fötterna när jag kom hem? Skoja inte! Har ont fortfarande, hahah. 

Dag 4

Sov på balkongen med Pernilla inatt och vaknade runt 20 över nio för att det blev för varmt i solen. Gick upp och badade och solade och på eftermiddagen åkte vi in till Montpellier och åt middag och kollade butiker. Köpte en väst, massa armband och en väska. Nu ligger vi på balkongen igen och ska sova. Imorgon bitti ska vi upp hyfsat tidigt för att åka iväg och paddla kanot. Godnatt!

blablabla

igår så tältade jag med en några tjejkompisar som jag skrev att jag skulle göra. Vi hade jättemysigt och super kul. Vi grillade, badade och skrattade och hade allmänt kul. Men när vi vaknade så hade tältet rammlat ihop, HAHAHA! Så allt va jätte fuktigt.. Aja nu sitter jag i soffan med cassandra som jag inte har träffat på hur länge som helst så har inte riktigt tid till att blogga mer nu, hörs sen. puuuss

Frankrike dag 1 och 2

Igår gick jag upp halv fyra, klädde på mig, åt frukost och sen begav vi oss mot flygplatsen. Planet gick 07.35 och vi landade i Frankrike halv elva på förmiddagen. Vi kom fram till huset vid halv ett och då hoppade jag direkt i poolen. Resten av den dagen låg vi i solen och stekte och badade när vi blev för varma. Den kvällen gick vi och la oss tidigt för att vi hade gått upp så tidigt. Idag gick vi upp vid tio och åt frukost, det var lite molnigt så åkte in till stan och gick runt lite och åt lunch. När vi kom hem la vi oss i poolen och sen åt vi middag vi åtta och nu kom jag precis upp ur poolen efter ett riktigt skönt kvällsdopp. Imorgon ska vi kanske paddla, vi får se om jag hinner blogga. Puss!

.

Min mamma sa alltid när jag var liten "Tänk sen när du är tonåring och ligger i sängen och storgråter för att du gjort slut med din pojkvän och du kommer att säga att du kommer att dö" Jag förstod aldrig henne då. Jag kunde inte förstå hur man kunde låta en kille ta upp så mycket energi och hur man kunde tro att man skulle dö pågrund av en kille. Jag förstår min mamma nu...

KALLY FYLLER ÅR IDAG!

Galet att vi har kännt varandra i ungefär 10 år nu! Helt sjukt. Min halva blir 15 idag! Min present till henne är grym!
 
Hon är såå snygg!
 

planerna för veckan

Ikväll: tälting med tjejgänget förhoppningsvis.
 
Imorgon: Stall fri, träffa cassandra
 
Fredag: Träna och in på ung på kvällen
 
Lördag: pay and jump, följa med kally och shoppa, the voice på kvällen
 
söndag: Fira kally och överraska henne med en liten speciell present :D

på bättringsvägen

tjooo!
Håller på och städa mitt rum lite och medans jag fixade i rummet så gjorde jag iordning lite outfits till veckan. Gud va jag älskar kläder! Det får mig verkligen att må bra! 
 
 

Om jag bara inte hade träffat dig..

hejhej!
Jag har direkt ingen lust att prata om gårdagen. Igår var den jobbigaste dagen på hela sommaren rent känslomässigt. Bara jag tänker på det som faktiskt hände gör mig svag och ledsen. Men jag försöker glömma och gå vidare, som jag alltid måste göra! Fyfan jag kan känna känslan jag kände igår.. Aja idag så ska jag hoppa med wilda sen ikväll kanske jag ska tälata med massa tjejkompisar. 
Jag saknar dig otroligt mycket.

Tjenatjena

tog wilda nu på morgonen så jag hinner med allt idag :) Om en timme åker jag på samtal och efter det ska jag möta upp kally på tåget in till stan där vi sen möter upp en massa tjejkompisar för att gå på ung. Det blir nog jättekul. 
Här är lite bilder på min outfit idag, puuss
 

Fullt upp

Hela dagen har jag gjort massa saker, inte haft en lugn minut. Jag gick upp vid tio och då plockade jag i ordning det sista av kläderna jag skulle ha med mig. Efter det gick jag ner i tvättstugan och hjälpte mamma och då ringde Vladana helt panikslagen för att halva hennes hår var borta så jag gick och mötte henne vid skolan och lugnade ner henne lite. Sen gick jag och mamma till centrum och köpte lite grejer hon behövde till resan och när vi kom hem satt jag vid datorn i en kvart och sen skulle vi hem till mormor och hämta två resväskor. När vi kom hem därifrån skulle vi åka och lämna Ludde hon mammas jobbarkompis som ska ta hand om honom när vi är borta och direkt efter det åkte vi och handlade mat till middagen och sen lämnade vi bilen till mammas kompis som ska låna den när vi är borta och sen fick vi skjuts hem. Nu ska jag ta och göra en räkmacka att äta till middag och sen ska jag sätta mig framför tvn en stund innan jag går och lägger mig. Puss.

hemma från stan

haha jätterolig bild på mig. Aja kom precis hem från stan. Gud va kul de va att se hedda igen efter 2 veckor. Vi åt lunch i stan och snackade om allt möjligt. Planerade hösten lite :) 

Min älskling är hemma!!!

Hej!
Vaknade precis. Nu ska jag ta och äta frukost och fixa mig för om 2 timmar ska jag vara i stan och möta upp min Hedda som kom hem igår! Hon har varit i tunisien i två veckor. Längtar verkligen efter henne! Men nu måste jag börja fixa mig, hörs snart igen. puuusss

God morgon

Vaknade för typ två minuter sen, ska upp och göra mig i ordning för sen ska jag upp till centrum med mamma för att köpa det sista inför resan. Resten av dagen ska jag packa och tidigt, tidigt i morgon bitti bär det av mot Frankrike. Äntligen! Har sett fram emot det här hela sommaren. Jag kommer att ha wifi där nere men det är inte säkert att jag kommer blogga för jag kommer göra massa annat. Jag kommer lägga upp bilder på instagram så följ mig där, @mickisxo. Hej då så länge, puss!

Agsjdkdk

Cp telefon publicerade innan jag lagt in alla bilder men dom kommer här istället.

Olly Murs

Igår var jag på Grönan på sommarkrysset och kollade på Olly Murs. Har väntat länge på att han ska komma till Sverige och nu äntligen var det dags. Åkte in till Grönan 10.15 och kom hem ungefär halv elva på kvällen. Det blev en rätt lång dag men vi ville se soundcheck och genrep också. Vid tio över ett släpptes vi in där vid scenen och fick platser längst fram. Kl 13.45 började soundcheck och ungefär en timme senare var det dags för Olly. Han spelade sin låt 'Heart skips a beat' typ tre gånger och han tog i min hand typ alla gånger. Det var en riktigt bra dag, älskar verkligen honom så det var helt underbart att få se honom. Tog massa bilder men alla är från soundcheck och inte livesändningen.

Sorry

förlåt för att jag aldrig bloggade igår kväll.. Jag va iallafall ute med massa kompisar, hade de jättemysigt. Men måste kolla vidare på finalen nu!!! Shit va spännande! hörs snart igen, puuusss

Träning

Jag tänkte vara lite duktig och jogga innan jag åker till stallet, pööss!
visst är jag snygg! ;) haha

Godmorgon!

hej!
Ligger och solar vid poolen nu, om några timmar ska jag palla mig till stallet för att hoppa! Längtar! :)

Blablabla

hejhej!
Efter stallet idag gick jag och min familj på middag hos våra kompisar här i området. Vi åt jättegod mat där och de va massa härligt folk där också. Efter det kom frida hem till mig. Nu sitter vi här i köket med en varsin smoothie och snart blir det filmtime. 
Visst är vi coola!? 

Min lycka idag!

här är lite halv dåliga bilder på min nya jacka. Den kommer från H&M 399:- galet bra pris! 
 
 
 
Oj de ser ut som jag drar in magen jättemycket :O ni får stå ut med de sötisar :)
 
Vad tycker ni? 
 

Heyyyy

Igår var jag som sagt med brudarna i stan. Vi åt på Vapiano och sen skulle vi gå på bio men jag orkade inte så jag åkte hem. Hade trevligt och det var roligt att umgås allihopa igen. Under kvällen hade jag det bara mys och kollade på OS och sådär.
Ikväll ska jag träffa Alice som hon skrev i ett tidigare inlägg. Vet inte vad vi hittar på men det blir säkert något roligt. Jag vill iallafall kolla på simhoppet ikväll men det kan jag ju kolla på på svt play om vi inte kan kolla ikväll. Vill ju se Tom Daley hoppa. Nu kom min hund till mig och tycker att jag ska leka med honom, puss!

Min jacka har kommit!!

ni får bilder sen i eftermiddag på den. Säger bara en sak, den är jävligt snygg!

Godmorgon!

Hej! 
Vaknade precis. Om en timme ska jag till min prinsessa. Juste red dressyrlektion igår. Det gick så sjukt bra! Jag red så galet bra och wilda va riktigt fin! Om en månad är första dressyrtävlingen för oss, shit de är inte långt kvar nu. Aja jag har bestämt med en tjej i stallet att vi ska rida ut tillsammans idag vid två, det blir nog jättemysigt. Ikväll kanske jag ska träffa mikalinn och en killkompis men vet inte än hur det blir. Ni kanske har märkt att jag är ett litet planeringsfreak och de stämmer. Och vet ni vad? Jag har inte planerat den här helgen.. jag får fan panik! Aja jag vet att jag är bjuden på en fest så får väl gå på den om de blir allt för tråkigt, puss

-

Great minds discuss ideas,
average minds discuss events,
small mind discuss people.

Outfit

Jeans: vero moda
stövlar: Hunter 
linne: H&M
jacka:H&M

Fika med emma

hejhej!
Nu ska jag precis springa till bussen, ska åka till haninge centrum och möta upp henne där. Jag tror vi kommer ta en fika och snacka en massa skit ;) ni får bilder på min outfit och allt sen när jag kommer hem. pusss

God natt vackra läsare

Nu är det sovdax i Strandbergs hus! Ligger nerkrupen under banantäcket med barbiekudden under huvudet redo för min skönhetssömn. Puss och kram!

Hemma

hejhej!
 Efter stallet idag vid 4 åkte jag hem och fixade mig sen åkte jag till moa och myste lite och nu kom jag precis hem från henne. Vi gjorde inte så mycket men hade ändå jättekul. Jag sminkade henne lite och vi lyssnade på musik och snackade. Btw de gick jättebra för amanda att rida wilda idag. Fast när jag skulle cykla hem från stallet så spöregnade det så när jag kom hem va jag helt dyngsur. Hahah okej de här blev ett jätterörigt inlägg, skyller på att jag är trött ;)
 
lite såhär såg jag ut idag. Röriga bilder också, ahaha bäst jag slutar blogga idag innan ni tror att jag är full ;)

OS

Ligger i Isabells soffa och kollar på OS i friidrott. Roligast är när herrarna springer tycker jag. Nu är det höjdhopp och det är ju inte lika kul.

Tror att jag sover kvar här men har inte bestämt mig än. Snart ska vi kolla på någon film och ha lite mys tror jag. Planerna för imorgon är att träffa mina cheerbrudar. Det var otroligt längesen vi träffades allihopa så det ska bli kul. Vi ska ut och äta på Vapiano eller TGI Friday och sen gå på bio tror jag. Jag vill se den nya Spiderman eller Men in black men vi får se vad de andra tjejerna vill se. Hoppas det är uppehåll och inte regnar. Nu måste jag koncentrera mig på friidrotten, pusss!

Tåååget

Har varit inne i stan med Cornelia och Isabell, vi tog en fika på Urban Coffee och pratade lite. Har ju inte träffat någon av dom på ungefär två månader så det var väl på tiden. Nu ska vi hem till Isabell tror jag och bara ta det lugnt antar jag. Kul att det regnar och jag har öppna skor på mig, riktigt mysigt. Mitt liv är inte så mycket intressantare än så, pusss!

Outfits

Två outfits jag hade nu i veckan, puuss
 

dagens planer

Jag blev precis klar med mitt rum, visst blev de fint? 
 
 
nej men dagens planer då. Om en timme drar jag till stallet och då kommer en tjejkompis (Amanda nordquist) till stallet och då ska hon få rida wilda. Ska ha lite lektion för henne :) Sen får vi se vad som händer ikväll. Förhoppningsvis blir det en utgång.
 

kocken alice här :D

tja!
Står i köket nu och försöker göra lite lunch till mig och min lillebror. Går väl sådär.. jag är sämst på att laga mat,men vafan de kan väl inte vara så svårt hahah. 

Your sister's sister

Idag har jag varit på bio med min mamma och vi såg en film som hette "Your sister's sister" som ni också ser i rubriken. Den handlade om en kille som förlorat sin bror och han bästa vän skickar honom till en stuga för att få lite tid för sig själv. Enda problemet är att när han kommer dit upptäcker han att han inte är ensam där, hans väns syster är också där. De lär känna varandra och det händer lite grejer. Den är riktigt bra och jag rekommenderar den verkligen, det är en riktig må-bra-film. Innan bion åt vi middag på ett litet kinaställe, väldigt god mat. Efter bion stannade vi kvar en stund och pratade med en kompis till oss som jobbar på biografen, vi fick VIP-biljetter hahah. Nu sitter jag hemma och dricker te och kollar på Project Runway. Ska ta och kolla på någon film sen tror jag. Pussss!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3805149/images/2012/pic_502176ace087c310c100002d.jpg" class="image">

Kally

hejhej!
Ikväll ska jag åka och kolla på en dressyrtränare för att se om jag kanske ska börja rida för henne, har hört att hon är jättebra. Ikväll kommer även kally hem till mig. Vad skulle jag göra utan henne? Tror inte så många har så kul som jag och kally har tillsammans, vi har exakt samma humor. Tog lite nya bilder, här är några. puusss
 
 
 
gosh va sexig jag är! ;)

Hoppträning

Tja!
Kom precis hem från min prinsessa. Vi hopptränade lite idag. Ibörjan gjorde vi lite bomövningar bara och de gick bra sen hoppade jag två räcken. Ibörjan kändes det jättebra men sen började hon tveka lite när vi höjde och då började jag också tveka lite.. Men då bestämde jag mig för att bara köra och inte tveka och då hoppade hon som en gud. Det hänger verkligen på min känska när vi hoppar. Jag måste verkligen sluta tveka på dom högre höjderna. I helgen blir det en till hoppträning och sen nästa helg ska vi på en pay and jump. Sen om ungefär 3 veckor är vår första lokala start för iår :D 
Min älskling!
 

kroppar

 En stor fråga är om våra kroppar. Vi alla ser olika ut och vi alla är fina på våra egna sätt. För att acceptera din kropp måste du först acceptera ditt inre och din personlighet. För hur mycket mycket du tränar eller när du väl kommer ha din drömkropp kommer du inte vara nöjd för du har inte accepterat att du är du. Du kommer alltså fortsätta tills du är nöjd. Men problemet är att du lär aldrig bli nöjd fören du accepterat att du är den du är. Många säger säger att alla är unika på sitt sätt och vi alla är fina som vi är. En ganska vanlig fras heller hur? Men den är riktigt sann för påriktigt tänk om alla såg likadana ut. Shit va tråkigt! Det finns inget rätt och fel med hur en kropp ska se ut. Det är bara du som kan sätta upp dom "rätt och fel" ta bort dom direkt och accepetar dig själv, bli din bästa vän!
 
Här är min kropp. Min mage är ganska tränad och mina bröst är små och mina rumpa också men vet ni att jag gillar det. För det finns ingen som ser ut som jag, bara jag! Jag är unik och det är ni också
 

7 dagar kvar

hatahatahata blogg.se!!

fuck va de dampar!! Går inte att lägga in bilder eller ett piss! Aja bloggar mer imorgon för blogg.se vill inte riktigt hjälpa mig idag :/
 

POTATO!

HEEJ!
Hoppas allt är bra med er. vi kom precis hem från stallet och nu kollar vi lite på os. Hörs senare, puusss
 

Nu äntligen kan jag blogga!

Hej!
Nu kan jag blogga ordentligt. här kommer bilder från landet :)
 
 
 
min kusin i mitten ;)
 
min söta lillebror
 
 

Hola.

Idag har jag varit med alice och städat massor och bakat kladdkakor. Ska fira min brors födelsedag med släkten imorgon och jag lovade att baka. Bakade två kladdkakor ikväll men när jag tog ut den ena råkade jag sätta den på en varm spisplatta. Jag flyttade den till bänken men det var försent, den var redan förlorad... Efter några sekunder på bänken sprack hela formen. Så det blir till att baka ny imorgon igen. Nu kollar jag på film och smsar lite, ska gå och lägga mig snart för att komma upp i någorlunda bra tid imorgon bitti. God natt.

Going all hipster on ya.

RSS 2.0